Script |

Οι αγαπημένοι του Δουβλίνου – Danny O’Donoghue, Mark Sheehan και Glen Power – επιστρέφουν με το νέο εξαιρετικό τους single! Το τραγούδι το έγραψε η μπάντα, ηχογραφήθηκε στα Sphere Studios του Λονδίνου, η παραγωγή ανήκει στον Danny και στον Mark – μαζί με τον Ιρλανδό παραγωγό Jimbo Barry – και το track το έκανε μίξη ο Mark ‘Spike’ Stent (Coldplay, Muse, Oasis, No Doubt).

To “Hall Of Fame” είναι το πρώτο single από το επερχόμενο album τους “#3”, το οποίο κυκλοφορεί στις 10 Σεπτεμβρίου. Στο συγκεκριμένο single συνεργάζονται με τον will.i.am.

Για το “Hall Of Fame”, ο Mark Sheehan δήλωσε: «Θέλαμε να παρουσιάσουμε ένα δυνατό συναίσθημα στον ήχο αυτού του τραγουδιού όπως έχουν οι στίχοι, οι οποίοι είναι σίγουρα από τους πιο θετικούς και πιο αισιόδοξους που έχουμε γράψει ποτέ».

Για την συνεργασία τους με τον will.i.am., ο Danny O’Donoghue δήλωσε: «Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν super να κάναμε ένα ντουέτο αλλά θέλαμε να το κάνουμε στίχο με στίχο, αληθινό στυλ ντουέτου. Πέρασαν αρκετοί μήνες, μια ξαφνική σκέψη και ένας οδηγός taxi για να μπει στο τραγούδι ο Will…!»

Τα στατιστικά δεν λένε ψέματα: Έχουν παραπάνω από 100 εκατομμύρια views στο YouTube, 1,5 εκατομμύριο followers στο twitter και 3,6 εκατομμύρια fans στο Facebook. Και μην ξεχνάμε τις δύο υποψηφιότητες για Brit και τις sold out συναυλίες τους ανάμεσά τους αυτή στο Aviva Stadium του Δουβλίνου.

2012. Είναι το ξεκίνημα ενός νέου ολοκληρωμένου κεφαλαίου για τους Script.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;