Harry Potter Fun Facts | Για τους καμμένους

Βρήκα αυτή τη λίστα με μερικές διαπιστώσεις για τον κόσμο του Χάρι Πότερ και ως γνήσιο μέλος της γενιάς που μεγάλωσε με τα βιβλία της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ είπα να τα μοιραστώ μαζί σας.

Έτσι λοιπόν, το ξέρατε ότι:

-Ο Σνέιπ μισούσε τον Νέβιλ τόσο πολύ επειδή εκείνος θα μπορούσε να ήταν ο Εκλεκτός και να η ζωή της Λίλυ Πότερ να είχε σωθεί.

-Ο Βόλντεμορτ δεν μπορούσε να αγαπήσει διότι οι γονείς τους τον συνέλαβαν υπό την επήρεια ενός ερωτικού μαγικού φίλτρου.

– Όταν ο Χάρι αναστήθηκε στο τελευταίο βιβλίο, είχε χάσει κάθε σύνδεσμο με τον Βόλντεμορτ. Αυτό σημαίνει πως έχασε τη δυνατότητα να μιλάει ερπετικά για την υπόλοιπη ζωήτου.

-Η καθηγήτρια Μακγκόναγκαλ έπαιζε στην ομάδα κουίντιτς του Γκρίφιντορ κατά τη διάρκεια φοίτησής της στο Χόγκουαρτς.

-Η Ερμιόνη επέστρεψε να τελειώσει το σχολείο στον έβδομο χρόνο φοίτησής της.

-Ο Σέβερους Σνέιπ ήταν ο μόνος Θανατοφάγος που είχε τη δυνατότητα να καλέσει Προστάτη.

-Στα πρώτα βιβλία πολλοί θαυμαστές ρώταγαν τη συγγραφέα πώς προφέρεται στα Αγγλικά το όνομα της Ερμιόνης (Hermione). Η Ρόουλινγκ, προκειμένου να το ξεκαθαρίσει προσέθεσε στο τέταρτο βιβλίο τη σκηνή που η Ερμιόνη εξηγεί στον Κραμ πώς να τη φωνάζει.

-Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ σκεφτόταν να σκοτώσει τον Άρθουρ Γουέσλι στο βιβλίο Το Τάγμα του Φοίνικα. Τελικά τον άλλαξε με τον Σείριο Μπλακ.

-Όταν ο Κίνγκσλι έγινε τελικά υπουργός Μαγείας, έδωσε σε όλους όσοι συμμετείχαν στη μάχη του Χόγκουαρτς τη δυνατότητα να γίνουν Χρυσούχοι χωρίς τα απαραίτητα διπλώματα.

-Αν κάποιος Μαγκλ κατάφερνε να πλησιάσει το Χόγκουαρτς, θα το έβλεπε σαν ένα πολύ παλιό κτίριο με την πινακίδα «Keep out: Dangerous Building».

-Ο Προστάτης του Ρον είναι ένα Jack Russel Terrier, ράτσα που είναι γνωστή ως κυνηγοί ενυδρίδων. Ο Προστάτης της Ερμιόνης τυχαίνει να είναι μια ενυδρίδα.

Παλιμπαιδισμός τέλος. Πίσω στη σκληρή επικαιρότητα τώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1