Ζώδια | Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας 20-27/2!

Νέα Σελήνη στους Ιχθείς και εβδομαδιαίες προβλέψεις 20-27.2.12

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια με τις προδιαγραφές της εβδομάδας (αν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, παρακαλούμε να διαβάζετε και το ζώδιο αυτό)

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Θα αισθάνεστε λίγο μοναχικοί, αν και υπάρχουν άτομα που σας θαυμάζουν και θα ήθελαν να σας πλησιάσουν. Μπορεί να είναι αυτό απόρροια της ζήλιας ή την κτητικής σας διάθεση. Καθώς αισθάνεστε πως θέλετε να κάνετε ένα ξεκίνημα, αναστολές και κάποια αδυναμία στην αποφασιστικότητα, σας κάνουν να είστε ανασταλτικοί τελικά. Ο χρόνος δεν είναι υπέρ σας. Μία παρόρμηση μπορεί να σας κοστίσει σε χρήμα ή σε μία απογοήτευση. Μνήμες από το παρελθόν, για αποτυχίες λόγω του ενθουσιασμού που συνήθως είναι κινητήριος δύναμη για σας, σας κάνουν να είστε αρκετά επιφυλακτικοί. Πρέπει να προσπαθήσετε κατʼ επανάληψη για τα επαγγελματικά σας, αν και θα επιθυμούσατε μία άμεση ικανοποίηση. Είναι μία περίοδος με ανατροπές και καθυστερήσεις γενικότερα.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Νέα Σελήνη σας ωθεί να κάνετε νέα σχέδια, ωστόσο χρειάζεται μεγάλη προσοχή σʼ αυτά. Έχετε αδυναμία να διαχωρίσετε το όραμα από την ουτοπία και κάποιες συμβουλές που θα πάρετε, θα περιορίσουν μελλοντικά τις επιλογές σας, δημιουργώντας σας αδιέξοδες καταστάσεις. Δεν είναι σωστό να εμπιστευθείτε άτομα που φιλικού σας περίγυρου, γιατί θα σας αποπροσανατολίσουν με τις παραινέσεις τους ή να προσπαθήσουν να σας χειραγωγήσουν, λόγω των αμφιβολιών τους. Είναι αρκετά δύσκολο επίσης να προωθήσετε σημαντικά σχέδια, που ήδη έχουν ξεκινήσει. Θα αισθανθείτε πως κάποια από αυτά δεν σας ταιριάζουν ή δεν δίνουν σίγουρα και απτά αποτελέσματα. Επειδή αυτή η περίοδος είναι αρκετά ασαφής, περιμένετε. Μία σπίθα ερωτική μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τη ζωή σας κι ένα μυστικό σας βαραίνει υποσυνείδητα.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Δύσκολες οι ισορροπίες μέσα από ένα νέο ξεκίνημα για σας. Ονειρεύεστε ίσως εδώ και καιρό και ωθείτε ένα νέο σχέδιο ζωής, που όμως δεν είναι εύκολο να προωθηθεί αυτή την εποχή. Πολλές υποσχέσεις, ασαφείς αλλά ωραιοποιημένες οι προτάσεις και οι εικόνες για τις προοπτικές σας. Είστε άτομα της λογικής και αυτό το καθεστώς δεν σας ταιριάζει. Είστε όμως και ευεπηρέαστοι, αν σας πείσει κάποιος για τα θετικά μίας περιπέτειας. Για τον λόγο αυτό, αποφύγετε άτομα που δεν σας προσφέρουν απτές λύσεις και προτάσεις αποτελεσματικές μέσω της δικής σας κρίσης. Αν πάλι είστε καλλιτέχνες, τότε έχετε την ευχέρεια να δημιουργήσετε ένα πολύ όμορφο έργο, ή να ξεκινήσετε την προβολή ενός έργου που ήδη υπάρχει. Θα το προωθήσετε με τον πλέον κατάλληλο τρόπο.

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Θεωρητικά η Νέα Σελήνη είναι ένα ξεκίνημα σε αναζητήσεις που έχουν να κάνουν με τη γνώση, τις σπουδές, την διεύρυνση των ευκαιριών σας στο εξωτερικό ή με άτομα που έχουν ξένη νοοτροπία προς την δική σας. Φιλοσοφικές και άλλες συναφείς προσεγγίσεις, σας διευρύνουν και σας ωθούν προς ένα ταξίδι, νοερό ή πραγματικό. Αν πάλι υπάρχουν οι δυνατότητες επαφής με το εξωτερικό, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς η εύνοια δεν θα έχει το εύρος που διαφαίνεται αρχικά. Αν λειτουργήσετε πολύ με την λογική σας (κάτι που θα κρίνει το ατομικό σας ωροσκόπιο), τότε μπορεί να είναι μία ιδιαίτερα ευοίωνη περίοδος για σας, καθώς ένα όνειρο αρχίζει να μπαίνει στην ροή της υλοποίησης.

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Είστε σε μία περίεργη ή ασυνήθιστη κατάσταση αυτές τις μέρες. Σε ένα πρακτικό επίπεδο, δεν μπορείτε να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας και στις προσωπικές σας ανάγκες. Ίσως έχει ξεφύγει λίγο από τον έλεγχο η ροή των οικονομικών τοποθετήσεων τα τελευταία χρόνια ή τους τελευταίους μήνες και τώρα αισθάνεστε πως πρέπει να γίνει μία καλύτερη ταξινόμηση, αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί η άκρη του νήματος! Κάνετε υπομονή, γιατί δεν είναι σωστό μέσα από ασαφείς προοπτικές να προχωρήσετε σε μία νέα κίνηση τοποθέτησης χρημάτων. Με κάθε τρόπο αποφύγετε επίσης να επιβαρύνετε τον προϋπολογισμό σας ή να ρευστοποιήσετε ένα αποθεματικό σας. Η αγωνία για ό,τι θεωρείτε κεκτημένο σας κουράζει.

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Καθώς η Νέα Σελήνη ακουμπά τις σχέσεις σας, είναι αρκετά δύσκολο να συντονιστείτε. Η αναβλητικότητα και οι αναστολές έχουν προβάλει την επιφυλακτική σας θέση και έχουν προκαλέσει χάσιμο χρόνου. Θα αντιμετωπίσετε τώρα άτομα που προσπαθούν να σας δώσουν όραμα και προοπτική μέσα από ένα όνειρο. Επειδή η κατάσταση αυτή δεν είναι σαφής, ούτε υπόσχεται πολλές θετικές και συγκεκριμένες απολαβές, θα είναι σημαντικό να μην παρασυρθείτε στις ευχάριστες εικόνες που σας προτείνει ο συνεργάτης ή ένας σύντροφος της ζωής σας. Γιατί θα είναι απαραίτητο να εξετάσετε με την δική σας λογική ανάλυση, κάθε λεπτομέρεια. Αν είστε σε συνεργασία με καλλιτέχνες, αυτή την περίοδο όμως, το έργο σας θα αποδώσει και θα σας δώσουν κίνητρο να προοδεύσετε.

Ζυγός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ζυγίζοντας ακόμη μία φορά τα πράγματα στη ζωή σας, είστε σε μία διαρκή και μόνιμη αναζήτηση για τις ανάγκες της καθημερινότητάς σας. Όμως οι ισορροπίες έχουν δυσκολία για να προλάβετε τις υποχρεώσεις σας. Θέλετε να θέσετε τα θέματα εξ αρχής, δεν είναι πολύ εύκολο. Σας δημιουργούν σύγχυση πολλές συμβουλές, πολλοί άνθρωποι που διαφέρουν από την δική σας νοοτροπία και αρκετές και δύσκολες καταστάσεις, ίσως κάποιος άρρωστος ή αδύναμος που πρέπει να αναλάβετε, ή μία αδυναμία στην εργασία σας, της οποίας το βάρος πέφτει σε σας. Προσπαθήστε να είστε λίγο περισσότερο αγχώδεις, όσο οι στόχοι σας εξελίσσονται με βραδείς ρυθμούς. Η έλλειψη συντονισμού, όπως και κάποιος αθέμιτος ανταγωνισμός μπορεί να σας ταλαιπωρήσει.

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σε μία πρώτη προσέγγιση, η Νέα Σελήνη ευνοεί τις προσωπικές σας σχέσεις. Ωστόσο, όπως ήδη έχει περιγραφεί, είναι ασαφής και περιπλέκει τις εικόνες. Δεν θα πρέπει να χαλαρώσετε τις φυσικές σας αντιστάσεις λοιπόν, γιατί κινδυνεύετε να παγιδευτείτε σε κάτι που είναι ενάντια στην φύση σας: την ουτοπία και το ανέφικτο! Μία γοητεία που ασκεί αυτή την περίοδο η συσσώρευση των πλανητών στον οίκο της αγάπης για σας, είναι η ανάπαυση του πολεμιστή, που θα θέλατε να έχετε. Αντίθετα όμως, εδώ είναι η λανθασμένη επιλογή. Αν έχετε μία δοκιμασμένη σχέση, αυτή η εποχή θα δώσει πιο ρομαντικό χρώμα. Αν όμως είστε στην επιθυμία για σχέση, οι προκλήσεις που δέχεστε, είναι πολύ πιθανόν μελλοντικά να σας απογοητεύσουν. Αποφύγετε να υποσχεθείτε πολλά, στο ταίρι σας ή στο παιδί σας.

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σίγουρα είστε σε μία αμφιβολία και αναστάτωση με την πρόοδο αυτών των ημερών. Ο συνδυασμός των πλανητών στους Ιχθείς, υπογραμμίζει τις ανησυχίες σας αλλά σας ενθαρρύνει να κάνετε και λάθη, που η βάση τους θα κλονίσει το έως τώρα οικοδόμημά σας. Παρασύρεστε από εύκολες λύσεις ή απατηλές υποσχέσεις. Λόγω της αισιόδοξης φύσης σας, δεν δίνετε σημασία στην ουσία, αλλά ανοίγετε πολλά μέτωπα, προκειμένου να πάρετε γεύσεις και εμπειρίες, δίχως υγιή θεμέλια. Ποτέ η πληθωρικότητα δεν περιέχει ποιότητα, είτε αυτό αφορά πράξεις, είτε λόγια, είτε υποσχέσεις. Συγκροτήστε τις σκέψεις σας, περιμένετε καλύτερες μέρες και μην παίρνετε αποφάσεις που αργότερα θα τραυματίσουν το κύρος σας. Δεν είναι η ώρα για ένα ξεκίνημα και δεν είναι η στιγμή για μία νέα προοπτική.

Αιγόκερως (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Νέα Σελήνη θα σηματοδοτήσει την ανάγκη για νέες ιδέες, έμπνευση και αρκετές προτάσεις για θέματα οικονομικά, αλλά και συνεργασιών. Αν είστε καλλιτέχνες, η περίοδος αυτή θα σας φέρει κοντά σε άτομα του χώρου που σας ενδιαφέρει και θα μπορείτε να κάνετε εποικοδομητικό έργο, υλοποιώντας στόχους που σας αγγίζουν προσωπικά και δημιουργικά. Αλλά δεν παύει να ελλοχεύει ο κίνδυνος προς εσάς, ανθρώπων που έχουν να προτάσσουν πολύ όμορφες ιδέες, παραπλανητικές όμως, ή αποτρεπτικές από το δικό σας μονοπάτι. Μπορεί οι συμφωνίες που θα ξεκινήσετε αυτή την εποχή, να είναι συμφωνίες αφερεγγυότητας και να φέρουν απογοήτευση. Εσείς, θα πρέπει να είστε σαφείς και συνεπείς στον λόγο σας, προς τρίτους. Αν οι συγγενείς εμπλέκονται σε κληρονομικά ζητήματα, θα ήταν επίσης συνετό να μην εμπιστευθείτε εύκολα ό,τι συζητάτε αυτή την περίοδο.

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Δεν θα είναι εύκολο να καθορίσετε τους οικονομικούς σας στόχους αυτή την εποχή, παρά ταύτα, θα θέλετε να βρείτε ιδέες για ένα νέο ξεκίνημα. Για τον λόγο αυτό, θα μπορούσατε να καλλιεργήσετε μία έμπνευση που θα σας αποδώσει μελλοντικά οικονομικά. Ωστόσο, η έμπνευση αυτή θα είναι απόρροια κάποιας προσωπικής ανάγκης και επιρροών είτε από ένα συνεργάτη, είτε από τον/την σύντροφό σας. Για τον λόγο αυτό, είναι αρκετά δύσκολο να διακρίνετε τι σας ταιριάζει καλύτερα. Πρέπει να μην παρασυρθείτε από επιθυμίες άλλων. Αλλά και να αποφύγετε να εμπλακούν συνεργάτες ή σύντροφος, στα οικονομικά σας. Καθώς είναι αρκετά δύσκολο να βελτιώσετε τις αδυναμίες του εισοδήματός σας άμεσα, θα σας συνιστούσαμε να επιδιώξετε να αποφύγετε ένα σχέδιο με δαπάνες αυτή την εποχή, ακόμη κι αν φαίνονται όλα θετικά κι ελπιδοφόρα.

Ιχθείς (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Νέα Σελήνη συμβαίνει στο ζώδιό σας. Επομένως πρέπει να χειριστείτε προσωπικές ανησυχίες και εκτιμήσεις, έχοντας μία προοπτική που θα βασίζεται στις συναισθηματικές σας ανάγκες, όπως και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, αλλά και στην τακτοποίηση κάποιων υποχρεώσεων. Υπάρχει δυσκολία στην διάκριση, ούτως ή άλλως είστε ιδιαίτερα ονειροπόλοι, δημιουργικοί στην φαντασία, αλλά και καλλιτεχνικής έφεσης. Αν έχετε ψυχραιμία και ηρεμία, μπορείτε να οργανώσετε ένα δημιουργικό έργο στη ζωή σας, μέσα από την έμπνευση της περιόδου αυτής. Αν αυτό το σχέδιο θέλετε όμως να λειτουργήσει άμεσα, θα βρείτε εμπόδια είτε από το ταίρι σας, είτε από ένα συνεργάτη. Θα κωλυσιεργήσουν, θα σας δημιουργήσουν αναστολές ή φοβίες, ενισχύοντας την ευμετάβλητη φύση σας. Επειδή σε ένα βαθμό, οι επιφυλάξεις τους θα είναι σωστές, ας περιμένετε λίγο για να κρίνετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

31-05-2024

Γαλάτσι

1.100

Marketing

Πρακτική Άσκηση

22-05-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;