Ζητείται ταίρι μέσω... Facebook!!!

Οι εποχές είναι δύσκολες! Τα λεφτά για εξόδους και ποτά τα βράδια με την παρέα έχουν μειωθεί! Οπότε ο Έλληνας και η Ελληνίδα είπαν να το ρίξουν στο φλερτ μέσω Facebook! Γιατί μπορεί να μην έχουμε αρκετά χρήματα αλλά το μεσογειακό μας ταμπεραμέντο δεν θα το χάσουμε ποτέ!

Σε έρευνα που διεξήχθη από την Ελληνική Εταιρία Μελέτης και Πρόληψης της Σεξουαλικής Κακοποίησης και του Εργαστηρίου Δυνητικής Πραγματικότητας, Διαδικτυακής Έρευνας και Εκπαίδευσης του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, με δείγμα 237 χρήστες του Facebook ηλικίας ηλικίας 18-62 ετών, με μέσο όρο ηλικίας τα 28 έτη, τα αποτελέσματα όσον αφορά στη διαδυκτιακή σεξουαλικότητα των Ελλήνων είναι εντυπωσιακά.

Από την έρευνα, λοιπόν, συμπεραίνουμε ότι οι γυναίκες χρήστες φλερτάρουν περισσότερο από τους άντρες, μένουν σε αστικά κέντρα και λιγότεροι στην επαρχία, οι περισσότεροι από αυτούς είναι δεσμευμένοι ή διατηρούν κάποια σχέση και επίσης έχουν δηλώσει ότι έχουν τολμήσει να βγουν ραντεβού με αγνώστους από το Facebook και μερικοί από αυτούς μάλιστα είχαν κάποιου είδους σεξουαλική επαφή.

Αφού τα βρίσκουν τα παιδιά εμάς μας φτάνει αλλά συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η face to face γνωριμία και επικοινωνία εξαρχής είναι προτιμότερη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;