Justin Bieber | Ο σταρ που αγαπάτε και μισώ

Δεν ξέρω ποιοι αγαπάνε τον μικρό 17χρονο Justin Bieber, αλλά εγώ σίγουρα τον μισώ. Όχι, δεν είναι ζήλια, το έψαξα και ψυχαναλυτικά, απλά μου τη σπάει. Πάλι το γιατί δεν το ξέρω. Σημασία πάντως έχει ότι η καριέρα του πάει από το καλό στο καλύτερο και ας είναι πολλοί εκείνοι που τον θεωρούν αχώνευτο.

O νεαρός Justin Drew Bieber όπως είναι ολόκληρο το όνομά του, γεννήθηκε την 1ηΜαρτίου του 1994 στο Ontario του Καναδά. Μεγαλωμένος μόνο από τη μητέρα του, ασχολήθηκε πολύ με τον αθλητισμό και κρατούσε τις μουσικές φιλοδοξίες μόνο για τον εαυτό του και το διαδίκτυο, καθώς ανακαλύφθηκε από τα video που έφτιαχνε μέσα από το youtube. Κάποια γνωριμία είχε να μου το θυμηθείτε.

Eίναι ο μοναδικός καλλιτέχνης, που έχει ξεπεράσει ακόμα και τη Lady Gaga σε «χτυπήματα» στοyoutube, καθώς το τραγούδι του «Baby» έχει πάνω από 620 εκατομμύρια επισκέψεις. Κατέχει επίσης το ρεκόρ για άνδρα καλλιτέχνη, καθώς με το ντεμπούτο του άλμπουμ, έβγαλε επτά επιτυχίες. Σε ποιον βέβαια άρεσε ένα μικρό παιδί με γυναικεία φωνή, που τραγουδούσε για την κοπέλα του, που θα μπορούσε σίγουρα να είναι η Πάττυ, δεν ξέρω και δεν καταλαβαίνω.

Ο νεαρός Bieber πλέον ζει την απόλυτη ευτυχία καθώς εδώ και μερικούς μήνες είναι ζευγάρι με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Selena Gomez (την οποία επίσης δεν χωνεύω), ενώ οι δυο τους αποτελούν ένα από τα καινούργια ζευγάρια που έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των paparazzi. Πολλοί βέβαια σχολιάζουν τη σχέση αυτή σαν επικοινωνιακό κόλπο, καθώς θεωρούν ότι ο Bieber είναι gay.  Εγώ δεν θα διαφωνήσω μαζί τους. Συγγνώμη!

Y.Γ. Την φωτογραφία την ανακάλυψα στο διαδίκτυο και τη βρήκα μοναδικά ευφυέστατη. Όχι για να μην με πείτε προκατειλημμένο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;