Έρωτας και σχέσεις μέσα στον Οκτώβριο

Έρωτας και σχέσεις, πάντα στο προσκήνιο, για να γίνει η καθημερινότητά μας πιο φωτεινή. Η συντροφικότητα μέσα από το πρίσμα της αστρολογίας, πώς θα μπορούσε να διαμορφωθεί μέσα στον Οκτώβριο; Από την Λίλιαν Σίμου

Κριός

Μία ενδιαφέρουσα περίοδος για τις σχέσεις σας, όπως και για να κάνετε νέες γνωριμίες. Στην περίπτωση που έχετε ήδη μία σταθερή γνωριμία, θα είναι καλό να σκεφθείτε πως ήρθε η στιγμή να συζητήσετε την τροπή που πρέπει να πάρει η σχέση αυτή. Για κάποιους από εσάς, θα είναι η ώρα της επισημοποίησης. Για άλλους όμως αν δεν υπάρχει σωστή επικοινωνία, θα είναι δύσκολο να βρεθεί μία μέση οδός και τότε μπορεί να τελειώσει οριστικά. Σε κάθε περίπτωση, θα απελευθερωθείτε από την παλιά σας εικόνα των σχέσεων και θα κάνετε μία νέα αρχή.

Ταύρος

Χαρείτε μία προσωπική επαφή στην καθημερινότητά σας μέσα από σχέσεις που έχουν να σας προσφέρουν ποιότητα και χαρά. Αν και πρέπει να εργαστείτε αρκετά για να πετύχετε το καλύτερο για την ερωτική σας ζωή, θα δείτε πως η υπομονή σας μελλοντικά θα ανταμειφθεί. Επομένως θα σας συνιστούσαμε να μην αμελείτε την ουσία κάθε γνωριμίας και να δίνετε χρώμα και ζεστασιά στην καθημερινότητά σας με το να έχετε μικρές αλλά τακτικές επαφές με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Όσοι είστε μόνοι, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να τραβήξετε το ενδιαφέρον για να δημιουργήσετε σχέση και θα περάσετε ευχάριστα αυτές τις μέρες.

Δίδυμοι

Η αναζήτηση για ένα ταίρι έχει φέρει στο φως τρόπους να εντυπωσιάσετε με τις ιδέες και τον λόγο σας, γραπτό ή προφορικό. Μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλία και να γράψετε τα αισθήματά σας ή θα έχετε την ευκαιρία για μία γνωριμία μέσω γραπτής επαφής, όπως είναι αυτή μέσω του ίντερνετ. Επειδή είστε όμως άτομα που χρειάζονται την αμεσότητα, προσπαθήστε να έχετε μία συνάντηση με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Διαφορετικά, το ενδιαφέρον θα ατονήσει σταδιακά

Καρκίνος

Η επαφή σας με όσους είναι οικείοι, γίνεται ολοένα και πιο ισορροπημένη. Αλλά διακρίνεται μία αλλαγή στην συμπεριφορά ατόμων που θα ήθελαν να έρθουν στη ζωή σας και να κατακτήσουν μία θέση στην καρδιά σας. Η επαφή σας μαζί τους, διεγείρει συγκινήσεις, συναισθήματα και φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη για μία συγκατοίκηση ή ένα γάμο. Η αγάπη είναι σημαντική υπόθεση αυτή την περίοδο για σας, δίνει έμπνευση, δημιουργία και χαρά στην καθημερινότητά σας. Μην αρνηθείτε να ακολουθήσετε το παιχνίδι της!

Λέων

Ένας μήνας με ιδέες, συζητήσεις και πολλές σκέψεις θα είναι αυτός. Θα σας φέρνει κυρίως την επαφή με άτομα που θα έχουν ενδιαφέρουσες πτυχές να ανακαλύψετε κυρίως σε επίπεδο επικοινωνίας. Επειδή όμως ζητάτε περισσότερα, θα διευκρινιστεί μία φιλία που μπορεί να μην είναι όπως την περιμένατε. Σε κάποιους από εσάς, ανάλογα με το ατομικό ωροσκόπιο, θα γίνει πιο προσωπική και οικεία, σε άλλους, θα φέρει απογοήτευση. Μετά από πιέσεις και συζητήσεις, μπορείτε να αλλάξετε άποψη και να ενδιαφερθείτε για το άτομο που επιλέξατε δημιουργώντας μία πιο ζεστή ατμόσφαιρα.

Παρθένος

Μία σχέση που έχει ήδη δημιουργήσει τις προϋποθέσεις και την απολαμβάνετε, φαίνεται να γίνεται πλέον απαραίτητη για σας και να είστε σε θέση να την αγγίξετε με ικανοποίηση και με ιδιαίτερη χαρά. Επειδή δεν έχετε μάθει να είστε παρορμητικοί, προσπαθήστε να κάνετε την αρχή και να εκφράζεστε περισσότερο ανοιχτά αυτό το χρονικό διάστημα. Η ζωή έχει μικρές και μεγάλες απολαύσεις, ικανοποιηθείτε δίχως ενδοιασμούς και συζητήστε ανοιχτά κάθε σας θέμα με το ταίρι σας.

Ζυγός

Είστε σε μία ευνοϊκή περίοδο, παράλληλα σχεδόν με τα γενέθλιά σας, όπου φαίνεστε σοβαροί, αλλά παράλληλα ελκυστικοί, ευχάριστοι και εντυπωσιακοί. Δίχως μεγάλη προσπάθεια, θα διαπιστώσετε πως θα είστε στο προσκήνιο και θα αρέσετε ιδιαίτερα. Σας ενδιαφέρει η εξωτερική σας εικόνα, στην οποία δίνετε σημασία, κυρίως ως προς την αρμονία και την αισθητική σας. Λόγω του ότι θα έχετε ένα περιβάλλον θαυμαστών, θα ήταν καλό να είστε ώριμοι στις επιλογές σας. Αν πάλι είστε ήδη δεσμευμένοι, θα προκαλέσετε την ανησυχία και ίσως τη ζήλια στο μόνιμο ταίρι σας. Το άγχος σας ενδέχεται να σας δημιουργήσει δυσκολίες και μία ζήλια. Αν γίνετε κτητικοί, δεν θα είναι θετικό για τις σχέσεις σας.

Σκορπιός

Μέσα σε μία μυστικότητα που είναι της φύσης σας, μπορείτε να ζήσετε όμορφες στιγμές αναζητώντας το ταίρι σας ή με το ταίρι σας αν είστε ήδη δεσμευμένοι. Η περίοδος αυτή είναι ενδιαφέρουσα για ρομαντικές συναντήσεις, ένα ταξίδι μακριά από την καθημερινότητα και την αίσθηση πως όλα είναι περιορισμένα σε υποχρεώσεις και καθήκοντα. Ευχάριστο θα είναι να διατηρήσετε αυτή την λεπτότητα και διακριτικότητα της επικοινωνίας με το άτομο που σας ενδιαφέρει και θα είστε ισορροπημένοι, πλήρεις και γαλήνιοι. Καλύτερα να μην μοιράζεστε αυτή τη χαρά, γιατί θα είναι εύκολο να δημιουργήσετε γύρω σας κρυφή ζήλια από άτομα που δεν βιώνουν το ίδιο την συναισθηματική τους ζωή. Επίσης, μπορεί να έχετε ένα πλατωνικό έρωτα τον οποίο έχετε δυνατότητα να εκφράσετε ανοιχτά.

Τοξότης

Μία φιλική γνωριμία έχει την τάση να γίνει πιο προσωπική, γιατί σας δίνει την αίσθηση της συντροφικότητας και της γλυκύτητας. Φέρνει ισορροπίες και σας προσφέρει μία ατμόσφαιρα αρμονίας και χαράς. Ενδιαφερθείτε για τον κοινωνικό σας κύκλο, αφού εκεί θα σας δημιουργηθεί ένα κλίμα ευχάριστο και να διευρύνετε τις γνωριμίες σας. Θα αρέσετε και θα μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντες ανθρώπους, μεταξύ των οποίων αναπτύσσεται και ερωτικό ενδιαφέρον. Επίσης, αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα βάλετε στόχους για το μέλλον και μπορεί είτε να επισημοποιήσετε την σχέση σας, είτε να παρουσιάσετε το ταίρι σας στον κοινωνικό σας κύκλο

Αιγόκερως

Η επαφή σας με όσους είναι οικείοι, γίνεται ολοένα και πιο ισορροπημένη. Αλλά διακρίνεται μία αλλαγή στην συμπεριφορά ατόμων που θα ήθελαν να έρθουν στη ζωή σας και να κατακτήσουν μία θέση στην καρδιά σας. Η επαφή σας μαζί τους, διεγείρει συγκινήσεις, συναισθήματα και φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη για μία συγκατοίκηση ή ένα γάμο. Η αγάπη είναι σημαντική υπόθεση αυτή την περίοδο για σας, δίνει έμπνευση, δημιουργία και χαρά στην καθημερινότητά σας. Μην αρνηθείτε να μπείτε στο παιχνίδι της, αφού είναι μία αγάπη που έχει τις δυνατότητες να σας προσφέρει πληρότητα και να σταθεί δίπλα σας σε κάθε προσωπική ή κοινωνική στιγμή.

Υδροχόος

Έντονη κινητικότητα φαίνεται να υπάρχει στα αισθηματικά σας ζητήματα και σας απασχολούν σοβαρά αυτό το διάστημα. Η περίοδος αυτή θα σας φέρει αρκετές ευκαιρίες προκειμένου να κάνετε μία γνωριμία που θα προχωρήσει ευχάριστα. Αλλά μπορεί να έχετε πολλές απαιτήσεις και να δημιουργηθεί ενδόμυχα μία ανησυχία. Ωστόσο, χαρείτε τη. Κάποιοι από εσάς μάλιστα, θα την παρουσιάσετε στην οικογένεια ή θα αποφασίσετε να γίνετε περισσότερο την επισημοποιήσετε. Αν ήδη είστε σε σχέση, θα είναι τακτικές οι επαφές σας και δεν αποκλείεται να σας ενδιαφέρει να συγκατοικήσετε, αφού είστε αρκετά κτητικοί με ό,τι ή όποιον αγαπάτε και απολαμβάνετε την συντροφιά του. Θαυμαστές θα αποκτήσετε στον κοινωνικό σας χώρο.

Ιχθείς

Η ευχάριστη προδιαγραφή του προηγούμενου μήνα συνεχίζεται, αν και αρχίζει να σας δημιουργείται μία ανασφάλεια που φέρνει σκέψεις, αγωνία και άγχος στον νου σας. Στην ουσία, για επουσιώδεις λεπτομέρειες, αφήνετε την αγωνία να σας μειώνει την χαρά που μπορείτε να βιώσετε. Μην είστε τόσο ανήσυχοι, μην δημιουργείτε από μικρά θέματα, ένα μεγάλο: να χάσετε την ηρεμία και την χαρά. Επομένως, είναι στο χέρι σας να συγκρατήσετε τα διλήμματα και να τα κρίνετε με την λογική. Η κάθε μέρα που περνά μπορεί να γίνει πιο όμορφη, το αύριο θα έχει την βάση του σήμερα, άρα πρέπει να είστε εστιασμένοι στο να δώσετε στο σήμερα μία όμορφη χροιά. Αυτή θα σας προσφέρει την δύναμη για το κάθε «αύριο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;