Εκπαιδευτήρια Δούκα | Αναδείχθηκαν ως Microsoft Pathfinder School
Εκπαιδευτήρια Δούκα

Χάρη στα πρωτοπόρα προγράμματα που εφαρμόζονται προς την κατεύθυνση του «Σχολείου του Μέλλοντος», η Microsoft, επέλεξε τα Εκπαιδευτήρια Δούκα για να συμμετέχουν στο διεθνές δίκτυο «Partners in Learning for Schools» ως Pathfinder School. Η αναγνώριση αυτή προσφέρει στα Εκπαιδευτήρια Δούκα τη δυνατότητα πρόσβασης σε ειδικά σεμινάρια και συμμετοχής στο Παγκόσμιο Φόρουμ Συνεργατών για τη Μάθηση της Microsoft, όπου θα γίνεται χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων με σημαντικούς εκπαιδευτικούς παράγοντες από όλο τον κόσμο.

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα αναδείχθηκαν ως Pathfinder School, μετά από αξιολόγηση υποψήφιων σχολείων που διενέργησε η Microsoft σε περισσότερες από 117 χώρες στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Προγράμματος Πρωτοπόρων Σχολείων. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Ελλάδα, μόνο δύο σχολεία έγιναν μέλη της παγκόσμιας αυτής εκπαιδευτικής κοινότητας. Ένα από αυτά είναι και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα!

Η συμμετοχή των Εκπαιδευτηρίων Δούκα στο παγκόσμιο δίκτυο των Pathfinder Schools θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο το έργο που επιτελείται τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο του «Σχολείου του Μέλλοντος». Με τη διάκριση αυτή επισφραγίζονται οι προσπάθειες του σχολείου για την καλλιέργεια των δεξιοτήτων του 21ου αιώνα με καινοτόμες δράσεις και πρωτοποριακά προγράμματα. Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, ως Pathfinder School, θα διευρύνουν ακόμη περισσότερο τους ορίζοντές τους προς την κατεύθυνση της εκπαιδευτικής πρωτοπορίας σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες ευρωπαϊκές και διεθνείς προδιαγραφές.

Εξάλλου, η ανάδειξη αυτή έρχεται να προστεθεί σε άλλες δύο σημαντικές διακρίσεις που έλαβαν τα Εκπαιδευτήρια Δούκα στον τομέα της καινοτομίας: πρόκειται για το Βραβείο Αριστείας που απένειμε το Υπουργείο Παιδείας στο πλαίσιο του Θεσμού “Αριστεία και Ανάδειξη Καλών Πρακτικών” και η ανάδειξη του σχολείου ανάμεσα στους 21 καινοτόμους οργανισμούς και ιδρύματα της χώρας στο Διαγωνισμό Έρευνας και Καινοτομίας “Η Ελλάδα Καινοτομεί” που διοργάνωσε ο ΣΕΒ και η Εurobank EFG.

Δελτίο Τύπου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;