Αιώνιοι φοιτητές | Τελικά, τελειώνουν κάποια στιγμη!

Αιώνιοι φοιτητές… Έχουν γίνει θεσμός, αποτελούν μία πανεπιστημιακή συνήθεια, ένα γαλόνι στο μπράτσο κάθε νέου. Κάποιοι όμως, αρκετά τολμηροί, αποφασίζουν να ξεκινήσουν τη σχολή οπού είναι δηλωμένοι μετά από πολλά χρόνια. Πορευόμενος με αυτή τη λογική, ένας κύριος από το Όρεγκον αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές του μετά από 80 χρόνια.

Για χάρη της υλοτομίας είχε παρατήσει την πανεπιστημιακή του μόρφωση ο κ. Λίο Πλας, όταν βρισκόταν στην ηλικία των 20 ετών. Βέβαια, δεν είναι ο πρώτος της οικογένειάς του που ακολούθησε αυτό το μονοπάτι. Η γιαγιά του είχε, επίσης, αφήσει το κολλέγιο προκειμένου να παντρευτεί τον παππού του! Τριάντα χρόνια αργότερα, όταν τα παιδιά της είχαν μεγαλώσει, αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο του Αρκάνσας και να πάρει το πτυχίο της!

Αρχικά, καθηγητής ήθελε να γίνει ο κ. Πλας, αλλά του προσφέρθηκε μία σημαντική θέση εργασίας σε δύσκολη οικονομική περίοδο. Ωστόσο, αποφάσισε να δώσει τα μαθήματα που αντιστοιχούν στο πτυχίο γενικών σπουδών και κατάφερε να αποφοιτήσει! Ενθουσιασμένος δηλώνει ο 99χρονος για το κατόρθωμά του, ο οποίος δεν μετανιώνει για την ενασχόλησή του με την υλοτομία, αφού του πρόσφερε μία άνετη ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;