AIESEC ΟΠΑ | Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης!‏

Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης με της AIESEC Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σίγουρα ξέρεις την AIESEC (aiesec.org/greece/athens), ως τον μεγαλύτερο παγκόσμιο φοιτητικό οργανισμό, που δίνει κάθε χρόνο σε 10.000 φοιτητές από όλον τον κόσμο την ευκαιρία να ξεπεράσουν τα όριά τους, να ταξιδέψουν σε μια εντελώς ξένη χώρα και εκεί να αποκτήσουν ανεκτίμητες εμπειρίες, επαγγελματικές και όχι μόνο. Γνωρίζουν νέες κουλτούρες, ταξιδεύουν σε πρωτόγνωρα μέρη, κάνουν φίλους από ολόκληρο τον κόσμο και βλέπουν πως λειτουργούν οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί του εξωτερικού, εξασκώντας το αντικείμενο σπουδών τους ή/ και βοηθώντας την τοπική κοινωνία με το έργο τους!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης με την AIESEC ΟΠΑ και ταξιδέψτε σε χώρες του εξωτερικού δουλεύοντας πάνω στο αντικείμενο των σπουδών σας ή συμμετέχοντας σε ένα από τα αναρίθμητα εθελοντικά προγράμματα που τρέχουν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μέσω του Προγράμματος Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης, δίνεται η δυνατότητα σε φοιτητές και πρόσφατους πτυχιούχους κάτω των 29 ετών να εργαστούν σε μια επιχείρηση σε τομείς όπως MARKETING, ACCOUNTING, FINANCE, BUSINESS ADMINISTRATION, SOFTWARE PROGRAMMING, WEB DEVELOPMENT, HUMAN RESOURCES, LOGISTICS κλπ.

Ακόμα, δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΜΚΟ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ώστε να συμβάλλουν μέσα από την εργασία τους σε σχετικούς τομείς των ενδιαφερόντων ή σπουδών τους στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Στα προγράμματα αυτά καλύπτονται η στέγη και η τροφή στους συμμετέχοντες.

Αν θες και εσύ να συμμετάσχεις στο πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης και ενδιαφέρεσαι να φύγεις τους μήνες Αύγουστο-Σεπτέμβριο-Οκτώβριο-Νοέμβριο για πρακτική άσκηση ή/και εθελοντικό πρόγραμμα από τέλη Ιουλίου μέχρι και Νοέμβριο, είναι απαραίτητο να παρακολουθήσεις το ενημερωτικό σεμινάριο την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011 στις 19.00, στην αίθουσα Α24..

Η συμμετοχή είναι υποχρεωτική για όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στο Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης με την AIESEC ΟΠΑ, καθώς εκεί θα δοθούν όλες οι σχετικές πληροφορίες.

Για συμμετοχή στο σεμινάριο, συμπληρώστε την αίτηση στον σχετικό σύνδεσμο!

Αν δεν μπορείς να παρεβρεθείς για κάποιο σοβαρό λόγο, συμπλήρωσε σχετικά στο τέλος της αίτησης με ένα σχόλιο.

Προθεσμία online αιτήσεων Πέμπτη 2 Ιουνίου.

Σημείωση: Στο Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι φοιτητές και πρόσφατοι απόφοιτοι του ΟΠΑ, από τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στις Υπεύθυνες του Προγράμματος Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης της AIESEC ΟΠΑ, Χάρις Χαραλαμπίδη και Ειρήνη Σοφικίτη, στα charis.charalampidi@aiesec.net και eirini.sofikiti@aiesec.net.

AIESEC Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Patision 80 | 10035 | Athens | Greece
Tel: +30 210 8203739| email: aiesec.athens@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;