Τώρα οι νέοι μαθαίνουν internet στους μεγάλους

Πολλοί ενήλικες σήμερα δεν έχουν καμία επαφή με το internet. Κάποιοι από αυτούς δε γνωρίζουν καν το πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι στη ζωή τους. Κάποιοι άλλοι, συνειδητοποιούν τα οφέλη, αλλά τους φαίνεται ακατόρθωτο να εξοικειωθούν με κάτι που αντιλαμβάνονται ως άγνωστο, απρόσωπο και χαώδες.

Μήπως όμως τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο;
Σαν πιο παλιοί, σίγουρα θυμούνται την ακόμα πιο παλιά φράση: «Γηράσκω αεί διδασκόμενος».

Η Εθνική Τράπεζα, μέσω του site www.deixtous.gr, καλεί τους νέους ανθρώπους να βοηθήσουν τους «μεγαλύτερους» να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο του internet, τον κόσμο της αστείρευτης πληροφορίας και των ανεξάντλητων δυνατοτήτων, τον κόσμο του σήμερα.

Όλα ξεκινούν από το site.

Με μια σειρά από εργαλεία, οι νέοι μπορούν να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους και να διασκεδάσουν, μαθαίνοντας internet στην κυρία Βιργινία, την κυρία Τασία και τον κύριο Θεοδώρου, τους τρεις χαρακτήρες των διαδραστικών παιχνιδιών του site.

Στο toolbox μπορούν να βρουν μια σειρά από εκπαιδευτικά videos, αλλά και εκπαιδευτικούς οδηγούς που θα τους βοηθήσουν να δείξουν internet στους γονείς τους ή σε όποιον άλλο από το περιβάλλον τους ενδιαφέρεται να μάθει. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Διαγωνισμοί, χρηστικά wallpapers, portals ειδικά για τους «αρχάριους» και άλλα πολλά θα βρουν τη θέση τους στο www.deixtous.gr.

Το δείξ’ τους όμως είναι κάτι παραπάνω από ένα site.

Είναι μια νέα φιλοσοφία που υποστηρίζει ότι όλοι μας – ανεξαρτήτως ηλικίας – πρέπει και μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στην ψηφιακή εποχή και τις νέες τεχνολογίες.

Γιατί, στην τελική, και οι μεγάλοι έχουν PC. 😉

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;