13th Athens Fashion Week | Delight

Ίσως το πιο δύσκολο άρθρο που έχω γράψει ως τώρα, από την άποψη του ότι έυχομαι να μην έγραφα τίποτα και να άφηνα τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους. Θα πω όμως δύο λέξεις, προκειμένου να σας βάλω στο κλίμα 😉


Λοιπόν. Στο show των Delight είδαμε χρώμα, πολύ χρώμα. Πορτοκαλί, άσπρο, μοβ, μπλέ, καφέ, μαύρο. Είδαμε πολύ ωραία και προσεγμένα υφάσματα. Κυρίως, όμως, είδαμε πρωτότυπα και ασυνήθιστα ρούχα, όλα όμως 100% φορέσιμα, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό.

Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνουν, αλλά αυτό που μου αρέσει στις Delight (aka Δάφνη Ηλιάκη και Έυη Ρέτζιου) είναι το πώς συνδυάζουν φαινομενικά αντιφατικά μεταξύ τους υφάσματα και στυλ. Επίσης, λατρεύω το ότι δεν επαναπαύονται στην επιτυχία μίας σεζόν και αντίθετα καταφέρνουν να ενθουσιάζουν κάθε φορά με καινούριες και φρέσκιες ιδέες.


Στο show αυτό έγινε ξεκάθαρο το τί φοράμε τελικά το χειμώνα (μιας και επρόκειτο, όπως όλα, για χειμερινή collection) και πώς μπορούμε και σε μία τόσο δύσκολη στυλιστικά περίοδο του χρόνου, εξαιτίας του κρύου, να είμαστε σικάτες και μοντέρνες.

Τελικό σχόλιο; Οι Delight είναι ίσως ό,τι καλύτερο έχει να δείξει η σύγχρονη ελληνική μόδα! Τελεία και παύλα 🙂

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
45'
0 - 0
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;