Προγνωστικά Στοιχήματος 23/10

Καλησπέρα σας. Από σήμερα ξεκινάει ως συνήθως ένα full Σαββατοκύριακο. Πάμε να αναλύσουμε τρία ενδιαφέροντα παιχνίδια, ένα από Αγγλία, ένα από Super League και ένα από Primera Division.

237. (14:45) Τότεναμ-Έβερτον: Λίγο έλειψε να πετύχει η Τότεναμ στο Μιλάνο μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές από καταβολής ποδοσφαίρου. Στο ημίχρονο έχανε με 4-0 και αγωνιζόταν με 10 παίκτες, αλλά με τρία πανομοιότυπα γκολ από το Bale έφτασε στο 4-3. Νίκη μέσα στη Φούλαμ την περασμένη αγωνιστική με 2-1 και έπιασε τους 14 βαθμούς. Τρέχει να προλάβει ο αρχηγός και στυλοβάτης της άμυνας Κινγκ. Πολύ καλή εμφάνιση για την Έβερτον στο ντέρμπι μίσους με τη Λίβερπουλ και το 2-0 ήρθε λίγο πολύ φυσιολογικά. Ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις και δείχνει να παίρνει τα πάνω της. Δύσκολα θα προλάβουν Φελαϊνί και Χάιτινγκα, ενώ και ο Πίεναρ δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως.

347. (19:30) Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα: Μεγάλο τοπικό ντέρμπι, με έντονη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων και πόλεμο ανακοινώσεων τις τελευταίες μέρες. Καλύτερος από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός Βόλου, μπορούσε να φύγει στο τέλος ακόμα και με το διπλό. Στοιχεία καλοδουλεμένης ομάδας, που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο. Συνεχίζει να απογοητεύει η Λάρισα και ίσως το σημερινό ματς είναι η τελευταία ευκαιρία του Παπακώστα. Δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τον «μισό» Αστέρα Τρίπολης. Εκτός θα μείνουν οι Μπλάζεκ και Ταλ, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ιγκλέσιας. Επιστρέφει ο Μακίνουα στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

370. (23:00) Βαλένθια-Μαγιόρκα: Όταν προηγείσαι μέσα στο «Καμπ Νόου» με 0-1 και χάνεις τεράστια ευκαιρία για να κάνεις το 0-2, δεν μπορείς να ελπίζεις σε πολλά πράγματα. Έτσι και η Βαλένθια που εν τέλει δεν πήρε ούτε το βαθμό της ισοπαλίας και έπεσε από την πρώτη θέση. Ισοπαλία μεσοβδόμαδα στην έδρα της ΡέΙντζερς με 1-1 για το Champions League. Αμφίβολος δίνεται ξανά ο Χοακίν, ενώ έτοιμος να επιστρέψει είναι ο Μαντούρο. Η Μαγιόρκα γνώρισε απρόσμενη εντός έδρας ήττα από την Εσπανιόλ με 1-0, αν και αγωνιζόταν από το 30λεπτο με παίκτη παραπάνω. Δεν απείλησε σε κανένα σημείο του ματς και κινδύνευσε περισσότερο να δεχθεί δεύτερο τέρμα από το να ισοαφαρίσει. Επιστρέφει ο κεντρικός αμυντικός Νούνες.

Για τις υπόλοιπες αναλύσεις τω σημερινών αγώνων αλλά και για τις σημερινές μας προτάσεις επισκεφθείτε το site μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;