Καρέ του... HTC!

Η HTC με την ευκαιρία του λανσαρίσματος των Windows Phone 7 παρουσίασε μία τετράδα smartphones. Πρόκειται για τα HTC 7 Mozart, HTC 7 Trophy, HTC 7 Pro και HTC HD7.

HTC 7 Mozart

Φτιαγμένο από ένα συμπαγές κομμάτι αλουμίνιου, το HTC 7 Mozart αφήνει την καλύτερη δυνατή αίσθηση στο χέρι. Το λεπτό HTC 7 Mozart έρχεται με Dolby Mobile™ και SRS WOW HD™ για υψηλής πιστότητας, virtual surround ήχο. Χάρη στην ενσωμάτωση του Microsoft Zune, οι χρήστες θα μπορούν να συγχρονίζουν το HTC Mozart με τον υπολογιστή τους, για να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική και τα βίντεο όπου και αν πηγαίνουν.

HTC 7 Trophy

Το HTC 7 Trophy αξιοποιεί τη δύναμη του Xbox Live. Οι παίκτες θα απολαμβάνουν την ταχύτητα και την αίσθηση που μεταφέρουν τα καλύτερα παιχνίδια δράσης, σε συνεργασία με τον ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon στο 1GHz αλλά και την υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής, διάστασης 3,8”. Ο υψηλής πιστότητας, virtual surround ήχος –χάρη στην υποστήριξη της τεχνολογίας SRS WOW HD™- προσφέρει μια πλούσια ακουστική εμπειρία.

HTC 7 Pro

Το ΗTC 7 Pro σχεδιάστηκε για το κοινό που θέλει να συνδυάζει υψηλές επιδόσεις στην εργασία του με την ικανότητα να απολαμβάνει στο έπακρο τον ελεύθερο του χρόνο. Η κομψή συσκευή, χάρη σε ένα εντυπωσιακό μηχανισμό αποκαλύπτει ένα πλήρες πληκτρολόγιο τύπου QWERTY για γρήγορη και άνετη πληκτρολόγηση. Επίσης, επιτρέπει την οργάνωση του Outlook και το άνοιγμα και την επεξεργασία κειμένων Office απευθείας στη συσκευή.

HTC HD7

Οι κάτοχοι του HTC HD7 θα μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους βίντεο και ταινίες στην 4,3 ιντσών οθόνη υψηλής ανάλυσης με ενσωματωμένη βάση στήριξης. Για εκείνους που θέλουν να απολαμβάνουν  την καλύτερη φορητή gaming εμπειρία, το HTC HD7 εκμεταλλεύεται στο έπακρο το Xbox LIVE, μεταφέροντας την αίσθηση των φορητών παιχνιδομηχανών ακόμη και εκτός σπιτιού.

Video με τα νέα κινητά της HTC

[youtube UCvQFxVR9B8]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;