Προγνωστικά Στοιχήματος 3/10

Καλησπέρα σας

Πάμε να αναλύσουμε ορισμένα σημερινά ντέρμπι σε Ελλάδα, Γερμανία και Ιταλία.

352. (18:30) Λεβερκούζεν-Βέρντερ Βρέμης: Εξαιρετική εβδομάδα για τη Λεβερκούζεν, καθώς το 4-1 από τη Στουγγάρδη ακολούθησε η ισοπαλία με 1-1 στη Μαδρίτη με την Ατλέντικο. Άλλο ένα ντέρμπι σήμερα και η Λεβερκούζεν θέλει την νίκη για να μην χάσει την επαφή με την κορυφή. Νίκη για τη Βέρντερ στο ντέρμπι απέναντι στο Αμβούργο με 3-2, χωρίς πάντως να πιάσει καμμία καλή εμφάνιση. Δεν έφερε αντιστάσεις στην Ίντερ και ηττήθηκε στο «Μεάτσα» με 4-0. Εϊχε πάντως τις ευκαιρίες να προηγηθεί, στη συνέχεια όμως η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν καθολική. Το timing δείχνει Λεβερκούζεν.

353. (18:30) Ντόρτμουντ-Μπάγερν: Άλλο ένα ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής. Η Ντόρτμουντ ηττήθηκε εντός από τη Σεβίλλη για το Europa League και δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει με τον τρόπο που ήθελε το εκπληκτικό σερί των 5 συνεχόμενων νικών. Τελευταίο της θύμα στο πρωτάθλημα η Σαν Παόυλι, από την έδρα της οποίας πέρασε εύκολα με 3-1. Στο -3 από την κορυφή και τη Μάιντζ και δεν θέλει να μείνει πίσω. Αν δεν ερχόταν και η νίκη στη Βασιλεία, ήδη θα είχαν δρομολογηθεί εξελίξεις. Απογοητευτική η εικόνα της Μπάγερν, που δεν πείθει ότι μπορεί να επανέλθει. Μαχαιριά η ήττα από τη Μάιντζ στο Μόναχο, που βύθισε ακόμα παραπάνω την ομάδα. Εκτός συνεχίζουν οι Ρομπέν και Ριμπερί. Τα πράγματα είναι απλά, αν χάσει απλά μένει άδοξα και πρόωρα εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος.

378. (20:30) ΠΑΟΚ-Άρης: Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα γίνει την Κυριακή το βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας. Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη το βράδυ απέναντι στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ και μπαίνει στο μεγάλο ντέρμπι με τις καλύτερες των προϋποθέσεων. Ήττα την περασμένη αγωνιστική στην Ξάνθη με 1-0 και ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε τρεις αγώνες δίχως νίκη. Κουρασμένος έρχεται ο Άρης από το ταξίδι στο Τρόντχαϊμ και έχει μπροστά του την πάντα αφιλόξενη γι’ αυτόν «Τούμπα». Στις καθυστερήσεις του αγώνα πέτυχε το νικητήριο γκολ απέναντι στον Εργοτέλη και πήρε βαθμολογική ανάσα. Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ο Κούπερ και πάει πάνοπλος για να πάρει το διπλό. Εξαιρετική παράδοση ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη και δικαίως βρίσκουμε τον άσο στο 1.75. Ακόμα μεγαλύτερη ώθηση μας δίνουν η δύναμη της «Τούμπας» και η σημαντική νίκη στο Europa.

380. (21:45) Ίντερ-Γιουβέντους: Το μεγάλο ντέρμπι της Ίντερ με την Γιουβέντους διεξάγεται την Κυριακή το βράδυ. Τις δύο ομάδες χωρίζουν 3 βαθμοί και αν και είναι ακόμα νωρίς πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δυνατό και σημαντικό ντέρμπι. Ξέχασε την ήττα στη Ρόμα η Ίντερ και κέρδισε εύκολα με 4-0 τη Βέρντερ για το Champions League. Αρκετά τα προβλήματα για το Ράφα Μπενίτεθ, που θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να μάθει ποιους παίκτες θα έχει ετοιμοπόλεμους. Το 1-1 πήρε από τη Σίτυ την Πέμπτη το βράδυ η Γιουβέντους και τέθηκε αυτόματα αφεντικό του ομίλου παρά την «γκέλα» της πρεμιέρας απέναντι στη Λεχ Πόζναν. Τόνωση ηθικού το 1-1 στο Μάντσεστερ και η νίκη με 4-2 επί της Κάλιαρι. Θέλει να δείξει τι αξίζει και το κλασσικό ντέρμπι της Ιταλίας είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία.

Για τις αναλύσεις των υπόλοιπων παιχνιδιών από ολα τα μεγάλα πρωταθλήματα της ευρώπης αλλά και για τις σημερινές μας προτάσεις επισκεφθείτε το site μας πατώντας στο παραπάνω banner.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;