Προγνωστικά Στοιχήματος 2/10

Το τριήμερο που ακολουθεί υπάρχει φουλ αγωνιστική δράση σε όλα τα πρωταθλήματα, μία εβδομάδα πριν τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Σίγουρα θα παρουσιαστούν πάρα πολλές ευκαιρίες και θα πρέπει να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να οδηγηθούμε στο ταμείο.

148. (16:30) Μάιντζ-Χοφενχάιμ: Σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της η Μάιντζ, που θυμίζει κάτι από την προπέρσινη πορεία της σημερινής της αντιπάλου. Πέρασε και από την έδρα της μεγάλης Μπάγερν και είναι απορίας άξιο το που θα σταματήσει αυτή η ομάδα. Ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της. Η Χοφενχάιμ έμεινε στο 1-1 στην Κολωνία και έχει συμπληρώσει τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη. Ομάδα ικανή να κάνει τη «ζημιά» στον οποιοδήποτε, ξέρει να παίζει εξαιρετικά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Σίγουρα η Μάιντζ δεν θα κερδίζει συνέχεια, αλλά ποιος θα κοντράρει αυτή την ομάδα και με ποια λογική, από τη στιγμή μάλιστα που έχει κερδίσει δυσκολότερους αντιπάλους από την προσεχή αντίπαλο της.

180. (17:00) Τότεναμ-‘Αστον Βίλα: Πρώτη νίκη για την Τότεναμ στο Champions League, με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο το 4-1 επί της Τβέντε. Μάλλον σ΄αυτόν τον αγώνα είχε το μυαλό της και γνώρισε την ήττα το περασμένο Σάββατο στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Στην 7η θέση βρίσκεται με 8 βαθμούς στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να επιστρέψει στις νίκες για να μην μείνει πίσω. Η Άστον Βίλα δείχνει να ξυπνάει από το λήθαργο στην αρχή της σεζόν και την προηγούμενη αγωνιστική έφυγε με το διπλό από την έδρα της Γουλβς. Βρίσκεται στην 5η θέση με 10 βαθμούς και αναπτερωμένο πλέον ηθικό. Δύσκολο ματς για προβλέψεις. Περιμένουμε μοιρασία και θα κοντράρουμε τον πολυπαιγμένο άσσο.

232. (17:15) Ολυμπιακός-Ολυμπιακός Βόλου: Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός στον αγώνα απέναντι στον Αστέρα και κέρδισε με 3-0. Έχει δείξει να παίρνει τα πάνω του και ο Βάλβερδε έχει αρχίσει να δίνει το στίγμα του στην ομάδα. Θέλει να εμφανιστεί πιο υποψιασμένος από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και να μην πέσει θύμα έκπληξης. Στα τρία γκολ σταμάτησε με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός Βόλου, όπως δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος και πάει χωρίς άγχος να παίξει με τον Ολυμπιακό. Ο Σάκης Τσιώλης έχει δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο και ο Βόλος δεν αποτελεί εύκολο αντίπαλο για κανέναν. Θα παίξει σφιχτά στην άμυνα και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και μπορεί να τα καταφέρει με αυτά που μας έχει δείξει μέχρι τώρα.

262. (21:45) Πάρμα-Μίλαν: Τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε η Πάρμα με 2-0 από τη Φιορεντίνα στο «Φρίουλι». Η ομάδα δεν πείθει με την αγωνιστική της συμπεριφορά και αν τα πράγματα δεν αλλάξουν άρδην, η φετινή χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη και το ενδεχόμενο να παλεύει για την παραμονή της μέχρι τελευταίας στιγμής είναι ορατό. Ανανεωμένη ενδεκάδα αναμένεται να δούμε απέναντι στη Μίλαν, με την Πάρμα να θέλει το ματς και να το χτυπάει. Η Μίλαν έρχεται από το 1-1 στην έδρα του Άγιαξ για το Champions League και την περιμένει μια δύσκολη έξοδο στην έδρα της Πάρμα. Ερωτηματικό το πόσο κουρασμένοι θα φανούν οι παίκτες, ενώ αναμένονται και αρκετές αλλάγες στην ενδεκάδα. Την πατάει σε τέτοια ματς η Μίλαν και δεν μπορούμε να την εμπιστετούμε.

Για τις αναλύσεις των υπόλοιπων παιχνιδιών από ολα τα μεγάλα πρωταθλήματα της ευρώπης αλλά και για τις σημερινές μας προτάσεις επισκεφθείτε το site μας πατώντας στο παραπάνω banner.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;