Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων – Σιγκαπούρη 2010 | Εισιτήρια

Από Γιώργος Γκριτζάλας 31 Μαρτίου 2010

Από σήμερα, 31 Μαρτίου 2010, αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων Σιγκαπούρη 2010. Θα διατεθούν 320.000 εισιτήρια για 158 αγώνες, που θα διεξαχθούν σε 16 στάδια. Σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα κυμαίνονται οι τιμές τους και συγκεκριμένα €5.50 (Προημιτελικοί), €8 (Ημιτελικοί) και €16 (Τελικοί).

Για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, κάθε εισιτήριο συνοδεύεται από την κάρτα «Σιγκαπούρη 2010 DBS Visa». Πρόκειται για μία προπληρωμένη κάρτα που προσφέρει δωρεάν μετακινήσεις με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στη Σιγκαπούρη προς διευκόλυνση των θεατών. Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται μέσω της ιστοσελίδας www.singapore2010.sg/tickets.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι νέες διαγωνιστικές κατηγορίες, όπως αγώνες μεταξύ ατόμων διαφορετικών φύλλων, ή / και διαφορετικών Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών, μέσα από τις οποίες θα αναδειχθούν οι Ολυμπιακές Αξίες, η τελειότητα, η φιλία και ο σεβασμός.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγγείλουμε την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων Σιγκαπούρη 2010. Παρατηρείται αύξηση του ενθουσιασμού όσο πλησιάζουμε στην ημέρα έναρξης των Αγώνων. Προσκαλούμε τους ανθρώπους τόσο από τη Σιγκαπούρη όσο και από όλο τον κόσμο να μας επισκεφθούν να ενθαρρύνουμε τους Νέους από τις 205 Ολυμπιακές Επιτροπές, παρακολουθώντας το αγαπημένο μας άθλημα. Με τα νέα ανταγωνιστικά σχήματα, αποκλειστικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, τα οικονομικά εισιτήρια και το σύστημα συγκοινωνιακών μεταφορών, ελπίζουμε ότι ο καθένας θα μας ακολουθήσει και θα γίνει μέρος της ιστορίας των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων Νέων Σιγκαπούρη 2010», δήλωσε ο CEO της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων Νέων Σιγκαπούρη 2010, κύριος GOH Kee Nguan.

Δελτίο Τύπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ