Προγνωστικά Europa League by Betarades

Καλησπέρα σας. Ξεκινάμε σήμερα με το κυρίως πιάτο, το Europa League όπου και διεξάγονται οι πρώτοι 12 αγώνες της πέμπτης αγωνιστικής. Σήμερα αγωνίζεται και η μία εκ των δύο από τους εκπροσώπους μας στο θεσμό, η ΑΕΚ που φιλοξενεί την Έβερτον σε ένα αρκετά δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι. Αύριο αγωνίζεται και ο Παναθηναϊκός μέσα στην Πόλη με την πρωτοπόρο Γαλατά όπου αναμένουμε ένα “καυτό” παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα. Ελπίζουμε να μη δυναμιτιστεί ως συνήθως το κλίμα. Πάμε να δούμε ένα ένα τα παιχνίδια μας για σήμερα.

Στις επιλογές μας λοιπόν για σήμερα κρατήσαμε μία δυάδα και ένα σύστημα 2-3 αποκλειστικά με αγώνες από το Europa League. Στη δυάδα αρχικά επιλέξαμε τον άσσο της Μπέτις που χρειάζεται νίκη για να πλησιάσει στην κορυφή απο την οποία αυτή τη στιγμή είναι έξι βαθμούς πίσω και σήμερα κόντρα στη δεύτερη ομάδα της Βίγια μπορεί να το πετύχει. Αρκετά δυνατή έδρα στην οποία πρέπει φέτος να στηριχτεί για να “ξαναδεί” Primera Division. Δεύτερο παιχνίδι που κρατάμε είναι πάλι απο την Ισπανία, τη Βαλένθια που φιλοξενεί τη Λιλ. Οι Ισπανοί βρίσκονται με την πλάτη στο τοίχο καθώς μετά τις δύο σερί ισοπαλίες με τη Σλάβια πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση και ισοβαθμεί με τη Τζένοα. Θεωρούμε ότι η Βαλένθια εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο σύστημα 2-3 τώρα κρατήσαμε πρώτα το draw no bet της ΑΕΚ. Ο Ντούσαν ξέρει ότι αν σήμερα δεν κερδίσει τότε αυτόματα αποχαιρετά και το Europa League για αυτό και σήμερα θα τα παίξει όλα για όλα. Το θετικό για την ΑΕΚ είναι ότι η Έβερτον παραπαίει στο αγγλικό πρωτάθλημα βρισκόμενοι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και προερχόμενη από ήττα στο τοπικό ντέρμπι με 0-2 από τη Λίβερπουλ. Δεύτερο σημείο που επιλέξαμε το draw no bet της Λάτσιο μέσα στην Αυστρία με αντίπαλο την ήδη περασμένη Σάλτσμπουργκ. Οι Αυστριακοί έχοντας μέχρι στιγμής το απόλυτο με 4/4 έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση τους και πλέον παρά τα λεγόμενα του προπονητή της δεν νομίζω να μπει για να πάρει αποτέλεσμα. Η Λάτσιο από την άλλη μεριά βρίσκεται σε τραγική κατάσταση καθώς στο πρωτάθλημα έχει δώδεκα παιχνίδια χωρίς νίκη και τα πράγματα έχουν γίνει αρκετά δύσκολα για όλους. Παρόλαυτα πιστεύουμε ότι σήμερα μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Κλείνουμε το σύστημα μας με τον αγώνα που διεξάγεται στη Ρουμανία ανάμεσα στη Τιμισοάρα και τον Άγιαξ. Ο Αίαντας δεν καίγεται και ιδιαίτερα καθώς θέλει μία ισοπαλία στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για να κλειδώσει την πρόκριση. Οι Ρουμάνοι δεν είναι κακοί αλλά δεν καταφέρνουν να πάρουν αποτέλεσμα. Ο Άγιαξ αναμένεται να έχει αλλαγές στην ενδεκάδα του καθώς έρχεται και δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με την Ουτρέχτη. Οι γηπεδούχοι πιστεύουμε ότι μπορούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στο τελευταίο παιχνίδι για φέτος για ευρωπαϊκό θεσμό μπροστά στο κοινό τους(1Χ)!

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε

www.betarades.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;