Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου | Απειλούνται με ισόβια κάθειρξη!

Aρχισε σήμερα η δική για την δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου (Λαυρίου – 29/03/2007)! Στο ειδώλιο έκατσαν 27 (!) συνολικά άτομα απο τα οποία τα 26 αναμένεται έχουν να αντιμετωπίσουν πολύ βαριές ποινές!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, αρχικά πέντε οπαδοί χτύπησαν τον Μιχάλη Φιλόπουλο «με βέργες, πέτρες, ρόπαλα και μαχαίρι στο κεφάλι, την κοιλιακή χώρα και τους μηρούς» και στη συνέχεια άλλοι δύο «κάνοντας χρήση σιδηρόβεργας, τον χτύπησαν επανειλημμένα στο κεφάλι και προκαλώντας βαριά εγκεφαλική κάκωση».

Ο όγδοος από αυτούς «κάνοντας χρήση πτυσσόμενου γκλοπ και μαχαιριού τον χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι και στους μηρούς, προκαλώντας του βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και τραύματα στους μηρούς» και ο ένατος «κάνοντας χρήση πτυσσόμενου γκλοπ και μαχαιριού τον χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι και στους μηρούς, προκαλώντας του βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και τραύματα στους μηρούς».

Το πόρισμα καταλήγει στο σημείο αυτό, αναφέροντας: «Από τις κακώσεις αυτές ως μόνης ενεργούς αιτίας, επήλθε ο θάνατος του Μιχαήλ Φιλόπουλου».

Οι ποινές είναι βαρύτατες και επισύρουν ποινές από 10 χρόνια φυλακή μέχρι και ισόβια κάθειρξη.
Συγκεκριμένα κατηγορούνται για τέσσερα κακουργήματα, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, έκρηξης και προμήθεια εκρηκτικών βομβών.

Ο ένας από τους 27 παραπέμπεται σε δίκη, ο οποίος όμως κατηγορείται μόνο για αμέλεια ενώ πολλοί έχουν κατηγορίες και για παράβαση του νόμου περι ναρκωτικών!

* Τελικά η δίκη αναβλήθηκε για την Τετάρτη 10/09

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;