Αθλητικά νέα | Τρίτη ή Τετάρτη ο Gilberto Silva στην Αθήνα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Με 11άδα που εκτός εξαιρετικού απροόπτου δεν θα βρεθεί ξανά στο γήπεδο φέτος και με ελάχιστα καλά διαστήματα στο παιχνίδι του, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Γκρότσλιν σε φιλικό αγώνα με 2-0. Οι Ερυθρόλευκοι βρήκαν ρυθμό σε ελάχιστα σημεία του ματς που είχε το χαρακτήρα προετοιμασίας και συνάντησαν πολλά προβλήματα κόντρα στην σκληροτράχηλη πολωνική ομάδα. Η προσπάθεια του Ερνέστο Βαλβέρδε να εμφυσήσει στους ποδοσφαιριστές του σύστημα 4-4-1-1 ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, ενώ αυτήν την διάταξη θέλει να αφομοιώσουν ενόψει των πολύ κρίσιμών προκριματικών αγώνων για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Το πολυπόθητο φαξ της Αρσεναλ, με τις υπογραφές για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ζιλμπέρτο Σίλβα στον Παναθηναϊκό, έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ. Πλέον, η μεταγραφή θεωρείται δεδομένη καθώς οι διοικούντες το Τριφύλλι, έχουν έρθει σε συμφωνία με τους εκπροσώπους του παίκτη. Αλλωστε, ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας ξεκαθάρισε στον Νίκο Πατέρα, πως «έρχομαι στον Παναθηναϊκό». Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται ο ποδοσφαιριστής, παρέα με τους μάνατζερ της εταιρείας, Base soccer, για να κλείσει και τυπικά η μετακίνησή του στους Πράσινους. Το ποσό της μεταγραφής του από την Αρσεναλ ανέρχεται στα 1,25 εκατ. ευρώ.

Α.Ε.Κ

Στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας της ΑΕΚ επέστρεψαν οι Παναγιώτης Κονέ και Παναγιώτης Λαγός. Ο Γιώργος Δώνης ήρε την τιμωρία που τους είχε επιβάλει (προπονούνταν μόνοι τους) και η «καραντίνα» έλαβε τέλος. Πλέον, απομένει η πειθαρχική ποινή, με την μορφή προστίμου, για την οποία θα αποφασίσει η διοίκηση της ΠΑΕ.
Επίσης, ο Νέιθαν Μπερνς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό. Ο νεοαποκτηθείς Αυστραλός έχει μία φλεγμονή στον αχίλλειο τένοντα και θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Κανονικά προπονείται και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ενώ ατομικά γυμνάζονται οι Δέλλας, Μάχο και Μαϊστόροβιτς.

ΑΡΗΣ
Χθες στο αεροδρόμιο Μακεδονία προσγειώθηκε το αεροπλάνο που έφερε στην Θεσσαλονίκη δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος του ‘Αρη τους επεφύλασσε εντυπωσιακή υποδοχή, αλλά από ότι φαίνεται δεν ήταν η τελευταία φορά που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός πολύ μεγάλου ποδοσφαιριστή. Οι συμμετοχές του για οκτώ συναπτά έτη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, αλλά και στην εθνική ομάδα της χώρας του το επιβεβαιώνουν απόλυτα. Ο λόγος για τον Μάριο Ιγκνάσιο Ρεγκέιρο Πίντος όπως είναι το πλήρες όνομά του. Βασικό στέλεχος από το 2000 στην εθνική ανδρών της Ουρουγουάης και συμπαίκτης με τον Αλεχάντρο Λέμπο καθώς μετρά 29 συμμετοχές και έχει πετύχει ένα γκολ.
Το εντυπωσιακό με τον Ρεγκέιρο είναι ότι τα τελευταία 8 χρόνια αγωνίζεται ανελλιπώς στην Πριμέρα Ντιβιζιόν μετρώντας συνολικά 167 συμμετοχές και 25 γκολ! Ξεκίνησε την καριέρα του από την Τσέρο στην πατρίδα του όπου είχε 44 συμμετοχές και 7 γκολ. Πήγε στη Νασιονάλ όπου σε 63 αγώνες πέτυχε 18 γκολ για να κάνει το ευρωπαικό άλμπα. Από το 2000 ως το 2005 αγωνίστηκε 114 φορές με την φανέλα της Ρασίνγκ Σαντατέρ και σκόραρε 21 φορές. Τον απέκτησε στην συνέχεια η Βαλένθια πληρώνοντας 1,2 εκ ευρώ. Με την ομάδα των νυχτερίδων είχε 30 συμμετοχές και 3 γκολ, πριν να δοθεί πέρσι δανεικός στην Μούρθια όπου έπαιξε σε 23 παιχνίδια και σκόραρε 1 φορά. Είναι 29 ετών, έχει ύψος 1.82 και είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου. Αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και φυσικά είναι συμπαίκτης του Λέμπο στην εθνική έχοντας παίξει μαζί τόσο στο Μουντιάλ της Κορέας, ενώ νωρίτερα το 1997 έχουν κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο νέων με την εθνική Ουρουγουάης. Την δεδομένη χρονική στιγμή έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο με την Βαλένθια, το οποίο όμως πρόκειται να λύσει εντός των ημερών και σύμφωνα με τους Ισπανούς αυτό θα συμβεί προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη!!! Η πλευρά των κίτρινων – όπως και σε όλες τις κινήσεις της- κρατά σιγή ιχθύος, αλλά είναι πολύ πιθανόν να κλείσει με τον Ρεγκέιρο τις μεταγραφές της από το εξωτερικό. Σίγουρα αν όλα πάνε καλά και υλοποιηθεί αυτή η μεταγραφή θα πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση ικανή να προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στην μεσοεπιθετική γραμμή των κιτρίνων. Επειδή όμως ο παίκτης έχει ακόμα συμβόλαιο με την Βαλένθια, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο και σίγουρο, είναι όμως εξαιρετικά πιθανό ο Ρεγκέιρο να ντυθεί στα χρώματα του Άρη!

by kataskopos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;