pda.noob.gr | Νέα υπηρεσία!

Η noob.gr βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει σήμερα, Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008, την έναρξη της πρώτης θυγατρικής ιστοσελίδας της, η οποία είναι η http://pda.noob.gr. Η νέα αυτή υπηρεσία, δε διαφέρει σε τίποτα από τις ήδη υπάρχουσες της noob.gr, δηλαδή τους οδηγούς προγραμμάτων και υπηρεσιών και την άμεση υποστήριξη χρηστών, αλλά με τη διαφορά ότι θα απευθύνεται σε χρήστες Pocket PC με Windows Mobile.
Μέσα λοιπόν από το pda.noob.gr θα μπορεί ο κάθε χρήστης να βρίσκει αναλυτικούς οδηγούς, βήμα προς βήμα, για κάθε ρύθμιση, κάθε κατηγορία προγράμματος και κάθε λειτουργία που θέλει να κάνει με το Pocket PC του. Επίσης, ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα προτείνονται κάποια tricks για την ευκολότερη και πιο λειτουργική χρήση του Pocket PC.
Αυτή τη στιγμή, το pda.noob.gr αποτελείται από εικοσιπέντε (25) γενικές κατηγορίες προγραμμάτων, με περισσότερους από εκατό (100) διαφορετικούς οδηγούς λειτουργίας προγραμμάτων, ρυθμίσεων και υπηρεσιών, οι οποίοι εμπλουτίζονται και αυξάνονται καθημερινά. Κάθε οδηγός προγράμματος του pda.noob.gr, αποτελείται από τρία βασικά σημεία. Αρχικά, δίνονται οι οδηγίες για τη λήψη/αγορά του κάθε προγράμματος και την εγκατάστασή του. Στη συνέχεια αναλύονται οι αρχικές του ρυθμίσεις, οι βασικές του λειτουργίες και τέλος, δίνονται οδηγίες για τους πιο έμπειρους χρήστες, οι οποίοι θέλουν να εξαντλήσουν κάθε λειτουργία του. Όλα αυτά με φωτογραφίες και αναλυτική επεξήγηση της κάθε κίνησης που πρέπει να γίνει. Επιπλέον, όλα τα άρθρα είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να απευθύνονται ακόμη και στους πιο αρχάριους χρήστες, αλλά και να μην κουράζουν τους πιο προχωρημένους.
Τέλος, μένοντας πιστοί στην άμεση υποστήριξη των χρηστών, το Helpdesk του noob.gr επεκτάθηκε και ανασχεδιάστηκε, έτσι ώστε να καλύπτει και τις ανάγκες του pda.noob.gr. Εκεί λοιπόν, θα έχει τη δυνατότητα να απευθύνεται ο κάθε χρήστης Pocket PC, ο οποίος θα αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη λειτουργία της συσκευής του ή κάποιας εφαρμογής. Η επίλυση των προβλημάτων και των αποριών θα έρχεται από την εξειδικευμένη συντακτική ομάδα του pda.noob.gr ή από το επίσημο τμήμα τεχνικής υποστήριξης, της κάθε εταιρείας που παρέχει συσκευές PDA ή λογισμικό για PDA και με τις οποίες συνεργάζεται η noob.gr. Έτσι θα μπορεί ο κάθε χρήστης να βρίσκει άμεσα, εύκολα και αξιόπιστα, την απάντηση που ψάχνει.

Λίγα λόγια για τη noob.gr
Η noob.gr δημιουργεί portal ιστοσελίδες με αναλυτικούς οδηγούς, βήμα προς βήμα, για προγράμματα και υπηρεσίες του υπολογιστή και του διαδικτύου. Οι οδηγοί αυτοί απευθύνονται ακόμη και στους πιο αρχάριους χρήστες, αλλά έχουν σχεδιαστεί να μην κουράζουν και τους πιο προχωρημένους. Στην συνέχεια, δημιουργούνται υπηρεσίες άμεσης υποστήριξης χρηστών σε προβλήματα και απορίες που αντιμετωπίζουν με τη χρήση του υπολογιστή τους ή προγραμμάτων και οι λύσεις έρχονται από εξειδικευμένους αρθρογράφους της noob.gr ή από τις ίδιες τις εταιρείες παροχής λογισμικών.
Αυτή τη στιγμή η noob.gr διαθέτει δύο (2) Portal websites με οδηγούς προγραμμάτων βήμα προς βήμα, τα οποία συνδέονται με το Helpdesk της για την άμεση υποστήριξη των χρηστών. Στο προσεχές μέλλον θα εγκαινιάσει και η τρίτη υπηρεσία, η οποία θα περιγράφει τη λειτουργία υπηρεσιών μέσω διαδικτύου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;