Αθλητικά νέα | Ο Μπακαγιόκο στον ΠΑΟΚ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δυναμικά μπαίνει στο κόλπο για την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ο Ολυμπιακός και όπως αναφέρουν πληροφορίες είναι πλέον το φαβορί για να κάνει δικό του τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ. Ο γενικός διευθυντής των Ερυθρόλευκων, Γιάννης Χρυσικόπουλος, την Πέμπτη (19/06), μετά την δίωρη σύσκεψη με τον Σωκράτη Κόκκαλη, συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου του Βορρά, Ζήση Βρύζα. Ο άνθρωπος των πρωταθλητών προσέφερε στους Ασπρόμαυρους το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ για τον νεαρό άσο, όμως του έγινε γνωστό ότι οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έχει ήδη στα χέρια τους πρόταση ύψους 2 εκατ., ποσό από το οποίο θα πρέπει να ξεκινήσουν οποιες διαπραγματεύσεις.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ερμάν Ντάριο Πεγεράνο από την Βελέζ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι που επιθυμούν να κάνουν δικό τους τον αμυντικό της Βελέζ Σάρσφιλντ και έχουν ήδη κάνει δύο προτάσεις για τον πάρουν από την ομάδα της πατρίδας του.
Α.Ε.Κ
Συνεχίζουν να γράφουν στην Αργεντινή ότι η ΑΕΚ ενφιαφέρεται για την απόκτηση του Νέρι Καρντόσο της Μπόκα Τζούνιορς. Δεκάδες ήταν μάλιστα τα ρεπορτάζ (μεταξύ των οποίων και αυτό της Ole) τις προηγούμενες μέρες που ήθελαν την Ενωση να είναι μαζί με την Γαλατασαράι και τις (μεξικάνικες) Κρουζ Αζουλ και Κλαμπ Αμέρικα από τις διεκδικήτριες του 22χρονου διεθνή μέσου. Στα κείμενα σχετικά με τον παίκτη των Χενέισες, αναφερόταν ότι «στην Μπόκα έφτασε μια προσφορά ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων από την Γαλατασαράι, ωστόσο υπάρχει και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ».
ΑΡΗΣ
Ο Λάμπρος Σκόρδας ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά πως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν πρόκειται να πάει στον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης ήταν απόλυτος για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό που δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, παρά μόνο σε ομάδα του εξωτερικού. Την ίδια ώρα όπως ανακοίνωσε η Βέρντερ Βρέμης, ο Άρης θα δώσει ένα πολύ σημαντικό φιλικό παιχνίδι με την γερμανική ομάδας στις 24 Ιουλίου επί Αυστριακού εδάφους. Υπενθυμίζεται πως ο Άρης θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Ζέεφελντ κι έτσι στο πλαίσιο αυτής θα δώσει και κάποια φιλικά παιχνίδια.
Π.Α.Ο.Κ
Σε συμφωνία με τον Ιμπραήμ Μπακαγιόκο, πρώην άσο της Λάρισας ήρθε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια. Εφόσον το Σάββατο ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα αποτελέσει την πέμπτη μεταγραφή του δικεφάλου μετά τους Αναστασάκο, Χαλκιά, Ίβιτς και Κοντρέρας. Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού είναι στα 32 του χρόνια κι έχει αγωνιστεί στις Μεσίνα, Λιβόρνο, Ιστρ, Οσασούνα, Μαρσέιγ, Έβερτον και Μονπελιέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;