Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης

Οι «Ημέρες Καριέρας» έχουν θεσμοθετηθεί τα τελευταία χρόνια ως η μεγαλύτερη συνάντηση νέων και επιχειρήσεων που γίνεται στην Ελλάδα. Στόχος της εκδήλωσης είναι να φέρει σε επικοινωνία τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται δυναμικά στην Ελληνική αγορά με τα μελλοντικά τους στελέχη.Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σε όλους όσους έχουν τα προσόντα να απασχοληθούν στις πολλές και σημαντικές εταιρίες που θα συμμετάσχουν, και να συμβάλλουν με τις ιδέες τους και τη δουλειά τους στην περαιτέρω ανάπτυξη των οργανισμών αυτών.

  • Σε όσους, είτε εργάζονται είτε όχι, ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για οτιδήποτε αφορά τη σύγχρονη αγορά εργασίας. Στα τμήματα Προσωπικού των μεγάλων ελληνικών πολυεθνικών αλλά και μικρομεσαίων εταιριών που θέλουν να προβάλλουν τις δραστηριότητές τους σε ένα δυναμικό κοινό, που αποτελείται από τα στελέχη του αύριο.

Τελικά οι εταιρίες προσλαμβάνουν υποψηφίους από τις ημέρες καριέρας;

Από τη σχετική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις συμμετέχουσες εταιρίες προηγούμενων Ημερών Καριέρας το 90% των εταιριών που συμμετείχαν απάντησε ότι έχουν καλέσει σε συνεντεύξεις κάποιους από τους υποψήφιους που συνάντησαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ακόμη, στην ερώτηση για το αν οι εταιρίες έχουν προβεί σε προσλήψεις από υποψήφιους που είδαν στις Ημέρες Καριέρας, το 71,4% έδωσε θετική απάντηση.

«ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», 29 & 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008

Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO, Περίπτερο 4, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κόστος Εισιτηρίου: 6€ ή 4€ (φοιτητικό) – Ισχύει και για τις 2 ημέρες

Περισσότερα εδώ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;