Survivor 2017: Γι' αυτό έδιωξαν οι Μαχητές τον Αγγελόπουλο! (video)
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως όλοι θυμόμαστε έφυγε από την πρώτη κιόλας ψηφοφορία από τους μαχητές και πήγε στους διάσημους! Ποιος ήταν ο λόγος λοιπόν; Τι είπε η Κολιδά στο Survivor Πανόραμα; 

 

Η Ειρήνη Κολιδά απάντησε στην ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη «Γιατί διώξατε τον Γιώργο Αγγελόπουλο» και αν νομίζετε ότι ο λόγος ήταν σοβαρός θα κάνετε λάθος!

Αυτά είπε λοιπόν η Ειρήνη από το Survivor 2017:
«Όχι, δεν μαλώσαμε ακριβώς. Όχι, δεν μαλώσαμε», είπε η Ειρήνη Κολιδά και συνέχισε: «Πριν μπούμε στο παιχνίδι μείναμε δύο μέρες εκτός νησιού, όπου εκεί είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον λίγο παραπάνω. Δεν ξέραμε ότι ο Ντάνος ήταν δυνατός παίκτης, αυτό με ένα αγώνισμα δεν μπορούσαμε σίγουρα να το αντιληφθούμε.
Ο βασικός λόγος, για μένα, ήταν ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ένα παιδί που είχε την ευχέρεια σαν χαρακτήρας και τον δυναμισμό να μπορέσει να ενωθεί με τα αντίπαλα παιδιά και να περάσει καλά. Σκεπτόμενη κάποιον άλλον από τα παιδιά που ήμασταν στην παρέα, ο Πάνος θα μπορούσε επίσης. Έπεσε ο κλήρος στον Γιώργο. Εγώ και άλλα παιδιά τον ψηφίσαμε γι’ αυτό το λόγο. Θεωρήσαμε ότι λόγω εξωστρέφειας και δυναμισμού -γνώριζε και τον Γιάννη Σπαλιάρα-… γι’ αυτό τον ψηφίσαμε να φύγει. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;