Survivor 2017: Δείτε εδώ ποιος αποχώρησε (20/4)
Δείτε εδώ ποιος αποχώρησε από το Survivor 2017! Λάμπρος Χούτος, Κοκκινάκης, Λάουρα ή Αγγελόπουλος;

Μεγάλο επεισόδιο για ακόμη μια φορά στο Survivor 2017!

Ας δούμε τι έγινε συνοπτικά στο αποψινό επεισόδιο. Οι δύο ομάδες έπαιξαν για το έπαθλο επικοινωνίας. Ενώ οι Διάσημοι είχαν το προβάδισμα, οι Μαχητές κατάφεραν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή κερδίζοντας τελικά και διαβάζοντας γράμματα από τους συγγενείς τους.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος τραυματίστηκε και αποχώρησε προσωρινά. Στο συμβούλιο είπε ότι έβγαλε την επιγονατίδα του και σύντομα θα επιστρέψει στους αγώνες.

Στο συμβούλιο ανακοινώθηκε πως παρά την ένωση που θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο, οι παίκτες θα συνεχίσουν να είναι σε δύο ομάδες γεγονός που εξέπληξε όλους τους παίκτες. Θα μένουν σε διαφορετικές καλύβες, θα είναι διαφορετικές ομάδες αλλά θα είναι στην ίδια παραλία. Την βραδιά της ένωσης θα στηθεί πραγματικό πάρτυ όπου οι παίκτες θα βαφτούν, ντυθούν και θα τραγουδήσουν. Μάλιστα, θα βαθμολογήσουν οι ίδιοι τον νικητή, ο οποίος θα πάρει και ένα μεγάλο βραβείο όπως δήλωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η πιο μεγάλη ανατροπή της βραδιάς ήταν ωστόσο πως επιτέλους αποκαλύφθηκε τι είχε κάνει πιθανότατα ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Δείτε εδώ τι αναφέρθηκε στο συμβούλιο και πώς αντέδρασε το Twitter!

Τελικά φτάσαμε στην αποχώρηση και αυτός που έφυγε ήταν ο Λάμπρος Χούτος, προς έκπληξη των συμπαικτών του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;