Eurovision 2017: Η Ρωσία αποσύρθηκε από τον διαγωνισμό!
Η Ρωσία, έπειτα από τις εντάσεις που επικράτησαν με την Ουκρανία σχετικά με την συμμετοχή της στην Eurovision 2017, αποφάσισε να μην μεταδόσει τον διαγωνισμό!

Eurovision 2017: Έπειτα από την επίσημη ανακοίνωση πως η εκπρόσωπος της Ρωσίας, Γιούλια Σαμοϊλοβαδεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό της Eurovision 2017 καθώς της έχει απαγορευτεί η είσοδος στην χώρα, το EBU προσέφερε δυο εναλλακτικές επιλογές στο Channel One, σε μια προσπάθεια να βρει μια λύση που θα ενεργοποιήσει την Ρωσία να συμμετάσχει στον διαγωνισμό.

Σύμφωνα με επίσημη δήλωση του EBU (European Broadcasting Union),”αυτές οι προτάσεις ήταν: είτε η Ρωσία να πάρει μέρος στον διαγωνισμό μέσω δορυφορικής μετάδοσης είτε να αλλάξει διαγωνιζόμενο και να αντικαταστήσει την Σαμοϊλοβα με κάποιον που μπορεί να εισέλθει στην χώρα. Δυστυχώς, και οι δυο προτάσεις απορρίσθηκαν από το Channel One και πλέον, οι υπεύθυνοι έχουν ανακοινώσει πως δεν σκοπεύουν να αναμεταδόσουν την Eurovision 2o17.”

“Δυστυχώς, αυτό σημαίνει πως η Ρωσία δεν θα μπορέσει να πάρει μέρος στον διαγωνισμό της Eurovision. Η μεγαλύτερη επιθυμία μας φέτος ήταν να μπορέσουν να συμμετάσχουν κανονικά και οι 43 χώρες στον διαγωνισμό και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να το πετύχουμε αυτό”.

 

 

“Κατά τη γνώμη μας, αυτή η απόφαση είναι εξαιρετικά άδικη και βλαπτική και πραγματικά περιμένουμε να επανεξεταστεί” έχει δηλώσει στους δημοσιογράφους ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Ο Πεσκόφ ακόμη επέκρινε το Κίεβο αναφέροντας πως “μειώνει το κύρος του διαγωνισμού αυτού”, απαγορεύοντας σε μια χώρα  σαν την Ρωσία να συμμετάσχει.
“Θα συνεχίσω, πιστεύω ότι με κάποιο τρόπο όλα θα αλλάξουν γνώμη” δήλωσε η Γιούλια Σαμοΐλοβα μιλώντας στο κρατικό ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Perviy Kanal.
Η ίδια σχολίασε είπε ακόμη πως δεν ξέρει πώς το Κίεβο “μπορεί να βλέπει κάποιου είδους απειλή σε μια νεαρή γυναίκα όπως εγώ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
12 Μαϊ. 2024
ΚΟΛ
17:15
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;