Πώς οι τηγανητές πατάτες μπορούν να σου κάνουν καλό!
Η άκυρη πληροφορία της ημέρας, αλλά ναι.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στην αμερικανική επιθεώρηση Food Chemistry, τα τηγανητά λαχανικά περιέχουν περισσότερες βιταμίνες από τα βραστά.

Συγκεκριμένα, οι βιταμίνες A, D, E, K και άλλα θρεπτικά συστατικά ενεργοποιούνται χάρη στις φαινόλες του ελαιόλαδου. Αυτό, βέβαια, ισχύει μόνο για τα λαχανικά, καθώς περιέχουν σημαντική ποσότητα νερού και όχι για τα τηγανητά κρέατα.

Κρίμα αλλά και τα λαχανικά δεν μας έκατσαν άσχημα.

Να θυμάσαι, λοιπόν, πως για εκμεταλλευτείς τις ευεργετικές ιδιότητες των τηγανητών λαχανικών πρέπει να χρησιμοποιείς έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Κάθε άλλο είδος δεν έχει τα παραπάνω αποτελέσματα. Ακόμη, η θερμοκρασία δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 350-400 βαθμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;