4+1 ταινίες που θα σε στείλουν...αδιάβαστο!
Όλοι αγαπάμε τις ταινίες με σύνθετη πλοκή!

Τι είναι αυτό που τις κάνει τέλειες; Το σασπένς, η ένταση ή η αναμονή; Μας μπερδεύουν, μας προβληματίζουν αλλά εμείς ζητάμε κι άλλο και τις βλέπουμε μέχρι το τέλος.

Μας κάνουν να αμφισβητούμε ακόμα και για τα ίδια μας τα συμπεράσματα αλλά δεν μας νοιάζει, γιατί έχουμε ήδη πορωθεί!

The Double

Αυτή η ταινία θα σε κάνει πραγματικά να αναρωτιέσαι τι ΣΚΑΤΑ συμβαίνει. Ο Simon James είναι ένας τυπικός υπάλληλος γραφείου που εργάζεται σε μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία. Το αφεντικό του και οι συνάδελφοι του, τον υποτιμούν συνεχώς, η μητέρα του κάνει παράπονα για όλα και το χειρότερο όλων, η Hannah, η όμορφη βοηθός στο τμήμα φωτοαντίγραφων τον αγνοεί. Όπου και να στραφεί ο Simon βρίσκει μόνο εμπόδια και η ζωή του φαίνεται να μην έχει καμία απολύτως βελτίωση. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν ακόμα περισσότερο με τον ερχομό του καινούριου συναδέλφου του, James Simon. Ο James είναι ολόιδιος εξωτερικά με τον Simon αλλά έχει όλα όσα του λείπουν. Αυτοπεποίθηση, χαρίσματα και ένα μοναδικό ταλέντο στο να σαγηνεύει τις γυναίκες.

Donnie Darko

Η πλοκή είναι λίγο δυσνόηρη αλλά παρ’όλα αυτά καταφέρνει και σε αιχμαλωτίζει. Ο Donnie Darko είναι ένας πανέξυπνος νεαρός, με ζωηρή φαντασία και ωριμότητα εντυπωσιακή για την ηλικία του. Έχει όμως ένα σοβαρό πρόβλημα: τον Frank, ένα πλάσμα, που αν και είναι γέννημα της φαντασίας του, τον συμβουλεύει και τον καθοδηγεί σαν να ήταν υπαρκτό πρόσωπο.
Σύντομα, ο Frank θα αποκαλύψει στον Donnie ένα μακάβριο, σκοτεινό κόσμο γεμάτο φοβερά μυστικά και οφθαλμαπάτες.

The Machinist

Ο Ρέζνικ, εργάτης σε τόρνο, οστεωμένος από την αϋπνία που τον βασανίζει εδώ κι ένα χρόνο, νιώθει να απειλείται από μια συνωμοσία που υφαίνεται γύρω του, καθώς έχει χάσει τον έλεγχο της πραγματικότητας και η ζωή του θυμίζει έναν “ξύπνιο” εφιάλτη. Ψυχολογικό θρίλερ με ντοστογιεφκικές προεκτάσεις. Εντυπωσιακός ο Κρίστιαν Μπέιλ που αδυνάτισε 15 κιλά για τις ανάγκες του ρόλου.

The Box

Κεντρικοί ήρωες είναι οι Άρθουρ και Νόρμα Λιούις, γονείς ενός μικρού παιδιού, οι οποίοι λαμβάνουν ανώνυμα ένα μυστηριώδες δώρο: ένα μικρό ξύλινο κουτί που χαρίζει στον ιδιοκτήτη του 1.000.000 € με το πάτημα ενός κουμπιού. Το πάτημα του κουμπιού όμως οδηγεί στο θάνατο έναν άνθρωπο κάπου στον κόσμο, κάποιον που το ζευγάρι δεν γνωρίζει. Έχοντας το κουτί στα χέρια τους μόνο για ένα 24ωρο, η Νόρμα και ο Άρθουρ έρχονται αντιμέτωποι με ένα τρομακτικό δίλημμα.

Being John Malkovich

Ένας μαριονετίστας ανακαλύπτει ένα τούνελ που οδηγεί στο μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς, τον οποίο σύντομα καταφέρνει να ελέγχει απόλυτα, για να νιώθει κοντά στη γυναίκα που αγαπά και που δεν είναι άλλη από την ερωμένη του ηθοποιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Λαμ
18:00
-
Άρη
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
20:00
-
ΑΕΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;