Τι μπορείς να φας πριν το πρώτο ραντεβού!
Μπορεί με το άγχος που έχεις το στομάχι να σου έχει γίνει κόμπος, όμως, οι συγκεκριμένες τροφές μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση σε χρόνο dt!

5e7a0e30429436d48f4f4db5970a0eba

Μπορεί με το άγχος που έχεις το στομάχι να σου έχει γίνει κόμπος, όμως, οι συγκεκριμένες τροφές μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση σε χρόνο dt!

Προφανώς, το πρώτο ραντεβού δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να φας τον άμπακο, ΑΛΛΑ, ορισμένες τροφές μπορούν να σου προσδώσουν λάμψη και χαλαρότητα πριν πας, ώστε να μην φαίνεσαι σούπερ-μαγκωμένος/-η

Δες ποιες είναι οι κατάλληλες τροφές για αυτήν την δουλειά!

Ξηροί καρποί

Οι ξηροί καρποί βοηθούν στην καταπολέμηση του στρες. Το στρες είναι μια διαδικασία που επηρεάζεται έντονα από την διατροφή που κάνουμε, έτσι, όσα σνακ δεν ανεβάζουν το ζάκχαρο κατακόρυδα -όπως οι ξηροί καρποί- είναι ιδιαίτερα βοηθητικοί σε αυτές τις περιπτώσεις.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη τροφή περιέχει μαγνήσιο, το οποίο έχει την ιδιότητα να ηρεμεί το νευρικό σύστημα.

Μαύρη σοκολάτα

Η μαύρη σοκολάτα περιέχει διάφορες ουσίες που ευεργετούν την διάθεση μας, όπως η φαινυλαιθαναμίνη, που δρα ως νευροδιαβιβαστής στον εγκέφαλο αλλά και το μαγνήσιο, μια ουσία που βοηθά στην σύνθεση της σεροτονίνης, μιας ορμόνης που επηρεάζει σημαντική την ψυχολογία μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
12 Μαϊ. 2024
ΚΟΛ
17:15
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;