Survivor 2017: Ψήφισε ποια πιστεύεις ότι θα φύγει απόψε! (3η αποχώρηση)
Απόψε είναι η 3η αποχώρηση για το Survivor 2017 Ψήφισε ποια πιστεύεις ότι θα αποχωρήσει!

collage (1)

Απόψε είναι η 3η αποχώρηση για το Survivor 2017 Ψήφισε ποια πιστεύεις ότι θα αποχωρήσει!

Ας δούμε πρώτα τις υποψήφιες από το Survivor 2017!

Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου

Η Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου είναι 23 χρονών, δίδυμη αδερφή της Ειρήνης και ζει στην Αθήνα. Είναι φοιτήτρια στο Οικονομικό του ΕΚΠΑ και παρακολουθεί μαζί με την αδερφή της μαθήματα δημοσιογραφίας. Ασχολείται με το μόντελινγκ και την διαφήμιση. Της αρέσει ο στίβος και ο χορός. Είναι εύθυμη, δυναμική και ενθουσιώδης. Συμμετέχει στο παιχνίδι για να δοκιμάσει τις αντοχές της και για την εμπειρία. Αυτό που πιστεύει ότι θα την βοηθήσει περισσότερο είναι το πείσμα της και η φυσική της κατάσταση.

Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου είναι 24 χρονών, γεννημένη στη Θεσσαλονίκη. Ζει στην Αθήνα, όπου και εργάζεται ως μοντέλο. Είναι ενθουσιώδης, ήρεμη και πεισματάρα. Στο survivor συμμετέχει για την εμπειρία, την αδρεναλίνη και την περιπέτεια. Εκείνο που πιστεύει ότι θα την βοηθήσει περισσότερο είναι η αντοχή της.

Ελένη Δάρρα

Η Ελένη Δάρρα είναι 34 χρονών και ζει στην Πάτρα. Είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη. Είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής σε γυμναστήριο και έχει τελειώσει το ΤΕΦΑΑ, ενώ, παράλληλα κάνει μεταπτυχιακό στην Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων στον Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Δηλώνει δυναμική, ανταγωνιστική και κοινωνική. Εκείνο που πιστεύει ότι θα την βοηθήσει περισσότερο είναι η υπομονή, η επιμονή της και το ότι κάνει πρωταθλητισμό στο χάντμπολ. Ασχολείται ερασιτεχνικά και με την ιστιοπλοΐα. Θέλει να συμμετάσχει στο survivor για την εμπειρία και το έπαθλο.
Σας υπενθυμίζουμε ότι μετά την ατομική ασυλία που κέρδισαν ο Ορέστης και ο Κωνσταντίνος, οι «Μαχητές» πήγαν στο συμβούλιο για να ψηφίσουν κάποιον από τους συμπαίκτες τους για αποχώρηση.

Μπες στο foititakos.gr και ψήφισε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
84 - 66
ΠΑΟΚ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;