Ετοιμάσου για ένα κύμα συναισθημάτων! Αυτό είναι το βίντεο κλιπ του
Το νέο άλμπουμ της Lady Gaga, "Joanne", εκτοξεύτηκε κορυφή μόλις μερικές μέρες μετά την κυκλοφορία του, με το Million Reasons να έχει την πρωτοκαθεδρία ανάμεσα στα άλλα κομμάτια!

Το νέο άλμπουμ της Lady Gaga, “Joanne”,  εκτοξεύτηκε κορυφή μόλις μερικές μέρες μετά την κυκλοφορία του, με το Million Reasons να έχει την πρωτοκαθεδρία ανάμεσα στα άλλα κομμάτια!

Tαα τραγούδια που περιλαμβάνει καλύπτουν πολλές πτυχές από την ζωή της Lady Gaga, ή αλλιώς Stefani Joanne Angelina Germanotta, με κύριες θεματικές τον έρωτα και την πτώση του, την οικογένεια και τον θάνατο.

Το όνομα του άλμπουμ, αρχικά, φάνηκε πως προερχόταν από το δεύτερο όνομα της διάσημης καλλιτέχνιδος ενώ στην πραγματικότητα και το άλμπουμ και η ίδια η Gaga έχουν πάρει το όνομα της αδερφής του πάτερα της τραγουδίστριας, Joanne Stefani Germanotta.

H Joanne Stefani Germanotta πέθανε το 1974, λόγω περιπλοκών στην υγεία της που οφείλονταν στο αυτοάνοσο νόσημα, λύκος. Όπως ανέφερε σε συνέντευξη της στο Rolling Stone η Lady Gaga, η Joanne είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση σε νεαρή ηλικία, γεγονός που πυροδότησε το αυτοάνοσο.

Το Joanne περιλαμβάνει, βέβαια, και κομμάτια μιας άλλης πλευράς της ζωής της Lady Gaga καθώς κάνει συχνά αναφορά στην ερωτική απογοήτευση, που -όπως είναι φυσικό να συμπεράνει κανείς- πηγάζει από τον χωρισμό της με τον Taylor Kinney τον Ιούλιο του 2016.

Το Million Reasons είναι ένα τραγούδι που απεικονίζει την απόγνωση προς τον πρώην ερωτικό σύντροφο με τον πιο απλό και αντιπροσωπευτικό τρόπο. Το ίδιο κάνει και το βίντεο του.

Δες το εδώ!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;