4+1 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις με άδειο στομάχι!
Είσαι από αυτούς που αφήνουν άδειο το στομάχι τους για ώρες; Το ξέρεις ότι κάνεις πολύ κακό αλλά έτσι λειτουργείς...σε καταλαβαίνουμε για να είμαστε ειλικρινείς, τουλάχιστον όμως μην κάνεις κάτι από τα παρακάτω:

tumblr_static_dxr2qaj4ju8s0gk84sgo8okos_640_v2

Είσαι από αυτούς που αφήνουν άδειο το στομάχι τους για ώρες;

Το ξέρεις ότι κάνεις πολύ κακό αλλά έτσι λειτουργείς…σε καταλαβαίνουμε για να είμαστε ειλικρινείς, τουλάχιστον όμως μην κάνεις κάτι από τα παρακάτω:

 

Μην πιεις αλκοόλ! 

Το αλκοόλ περνά απευθείας στο αίμα με αποτέλεσμα τα αιμοφόρα αγγεία να διαστέλλονται ταχύτερα, και παράλληλα να πέφτουν οι παλμοί της καρδιάς και η αρτηριακή πίεση.

Όσο αυξάνεται η συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα, εντείνεται σταδιακά και το αίσθημα μέθης.

 Μη πίνεις καφέ! 

Λατρεύεις τον πρωινό καφέ; Και εμείς! Ωστόσο εάν πίνεις με άδειο στομάχι αυξάνεται η οξύτητα του στομάχου και μπορεί να έχεις καούρα ή δυσπεψία.

Να παίρνεις φάρμακα

Σίγουρα θα θυμάσαι τη μητέρα σου να σου λέει “μη πάρεις την αντιβίωση νηστικός” και είχε πολύ δίκιο!

Ένα χάπι που μπορεί να προκαλέσει εμετό, ή ναυτία είναι καλύτερο να ληφθεί μετά το φαγητό, ώστε να μειωθούν αυτές οι παρενέργειες.

Εάν δεν παίρνεις νηστικός τα χάπια μειώνεις τον κίνδυνο ερεθισμού του στομάχου, τη δυσπεψία και τα έλκη ενώ παράλληλα βοηθάς τον οργανισμό σου να το απορροφήσει καλύτερα!

Να κάνεις γυμναστική

Εάν κάνεις γυμναστική νηστικός ο οργανισμός δε θα μπορεί να κάψει λίπος και θα καταλήξεις στην καύση μυών όπου ταυτόχρονα ο οργανισμός θα αναγκαστεί να αποθηκεύσει περισσότερο λίπος!

Ταξίδια και μακρινές αποστάσεις

Αυτό ισχύει κυρίως για όσους είναι επιρρεπείς στις ναυτίες.

Φροντίστε να μην ταξιδεύετε με άδειο στομάχι και να καταναλώσετε ένα ελαφρύ γεύμα ή σνακ πριν από το ταξίδι. Αποφύγετε τροφές και ποτά που προκαλούν τη συγκέντρωση αερίων στο στομάχι, όπως τα ανθρακούχα ποτά, το μπρόκολο, και το κουνουπίδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1