Ζώδια: Στη γοητεία του Πάθους - Εβδομαδιαίες προβλέψεις 21-28/11
Αυτά είναι τα ζώδια, οι εβδομαδιαίες προβλέψεις της εβδομάδας από τη Λίλιαν Σίμου!

#ζωδια

Στην γοητεία του πάθους Από την Λίλιαν Σίμου

Η Αφροδίτη συμβολίζει τις σχέσεις που μας προσδίδουν ασφάλεια, συναισθηματικές ή επαγγελματικές. Σημαντικός πλανήτης για την προσωπική μας έκφραση, την εκτίμηση των εμπειριών και των σημαντικών γεγονότων της ζωής.

Αυτή την περίοδο η Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερω, σε ένα ζώδιο όπου δεν είναι εύκολο να εκφραστεί το συναίσθημα.

Δεν είναι εύκολο να εμπιστευθούμε, να αφεθούμε στην συγκίνηση, προτάσσοντας περισσότερο το καθήκον, ή τις υποχρεώσεις που σχετίζονται με κοινωνικές δεσμεύσεις.

Καθώς οι παραδοσιακές αξίες προέχουν της εκδήλωσης τρυφερότητας, είναι μία περίοδος  κατά την οποία καταπιέζουμε το συναίσθημα. Μπορεί μάλιστα να φανεί πως υπάρχει ψυχρότητα, περιορισμός, ανασφάλεια.

Ο άνθρωπος όμως δεν μπορεί να ζήσει παρατεταμένα δίχως συναισθηματική εκδήλωση. Συχνά αναζητά αυτό που θέλει για να ευτυχήσει μέσα στη σχέση. Το να γοητεύει και να γοητεύεται φέρνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή.

Κατά την περίοδο της διέλευσης της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, παρ’ ό,τι αντιμετωπίζουμε την ζωή με εγκράτεια, σοβαρότητα και αποστασιοποίηση, έχουμε συχνά ανασφάλεια και φόβους απόρριψης. Επιθυμούμε την προσέγγιση και παράλληλα δεν το προβάλλουμε στους άλλους.

Ωστόσο, βιώνοντας την εποχή του Δία στον Ζυγό, όπου οι σχέσεις αναπτύσσονται θέλοντας και μη, οι συνεργασίες και οι προσωπικές γνωριμίες, δημιουργούνται για έναν χρόνο.

 

Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, συναντά τον Πλούτωνα σε σύνοδο και ο Δίας σχηματίζει τετράγωνο προς την σύνοδο.

 

Η επιρροή είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και μας αγγίζει σε έναν –τουλάχιστον- από τους τομείς:

Ψυχολογικά: Έχουμε ή δεχόμαστε ψυχαναγκαστική συμπεριφορά, υπερένταση, εμμονή, έξαψη, ανυπομονησία. Ενδέχεται να γίνουμε δογματικοί, πιεστικοί, ή να μην έχουμε αναστολές και όρια.

Προσωπικά: Η Αφροδίτη μαγνητίζει το πάθος, το συναίσθημα που συγκρατείται ως τώρα, αφήνοντας κατά μέρος «συμβάσεις», «πρέπει», δισταγμό, στην ερωτική μας ζωή.  Συγκινήσεις δημιουργούν έκρηξη, πόθο, ζήλια, κτητικότητα.  Μπορούμε να τολμήσουμε, να κατακτήσουμε, να αναζωπυρώσουμε τον έρωτα, αλλά… και να διαλύσουμε μία αρμονική σχέση, για ένα πάθος.

Επαγγελματικά: Η επεκτατική δύναμη του Δία, ωθεί την σύνοδο Αφροδίτης και Πλούτωνα προς την κορύφωση μίας επαγγελματικής προσπάθειας, προς το σημείο εκείνο που μπορεί να φέρει ικανοποίηση, ηθική, υλική ή κοινωνική το έργο μας. Ας αποφύγουμε να γίνουμε αδίστακτοι προκειμένου να επικρατήσουμε.

Οικονομικά: Χρειάζεται προσοχή σε δαπάνες, υπερβολή, τυχερά παιχνίδια.

Καλλιτεχνικά: Το ταλέντο δημιουργεί , ξεχωρίζει, διακρίνεται.

 

Είναι μία περίοδος που μπορεί να οδηγήσει στα ανώτερα επίπεδα την χαρά και την απόλαυση, ή να μας οδηγήσει σε βαθιά κρίση.

Διατηρώντας την ισορροπία μας, όσο το δυνατόν, ας θυμόμαστε πως ό,τι μαγνητίζουμε δεν έχει απαραίτητα διάρκεια και ό,τι διαλύεται αυτή την εποχή, δεν αποδίδει πλέον στη ζωή μας.

 

 

Κριός

Με πείσμα και αντοχές, θα δώσετε την μάχη της επικράτησης, στον χώρο της καριέρας. Θέλετε να εξελιχθείτε και θα προσπαθήσετε να το κάνετε με τον πιο δυναμικό τρόπο. Φυσικά είναι πολύ πιθανόν να μην είναι εύκολο να σταθεροποιηθείτε, αφού οι ανταγωνιστές προσπαθούν κι αυτοί με τη σειρά τους να προηγηθούν. Παραμείνετε στον κύριο στόχο σας και επιδιώξτε να είστε με στόχους σημαντικούς μέσα στο επόμενο διάστημα. Προκαλείτε όμως την ζήλια και μαζί με σας, άλλα άτομα θα θελήσουν να έχουν το προβάδισμα.

Στις προσωπικές σας σχέσεις, οι μέρες αυτές δεν ευνοούν μία ομαλή πορεία. Εκτός κι αν είστε μόνοι, οπότε θα δεχθείτε το φλερτ ή το ενδιαφέρον από κάποιο νέο πρόσωπο στη ζωή σας. Υπάρχει μαγνητισμός και έλξη, αλλά θα είναι δύσκολο να διατηρηθεί η γνωριμία αυτή, εκτός κι αν τα ατομικά σας ωροσκόπια έχουν ευνοϊκά σημεία. Καθώς όλα φαίνονται να δημιουργούν αναστάτωση στην ερωτική σας ζωή, χαρείτε τον ενθουσιασμό, αλλά αποφύγετε να εμπλακείτε σε νέα σχέση, αν ήδη είστε δεσμευμένοι. Θα ρισκάρετε πολύ.

 

Ταύρος

Οι προοπτικές εξέλιξης είναι είτε σε μία μεγάλη επιχείρηση, είτε σε αναζήτηση νέου ορίζοντα στα επαγγελματικά σας. Ενδεχομένως, πρέπει να τολμήσετε σε χώρους που παρέχουν προοπτική, αν και εκεί θα συναντήσετε ανταγωνισμό και κάποιες δυσκολίες. Μην αφήσετε την προσπάθεια για πρόοδο μέσα από γνώση, αλλά και επικοινωνία με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας. Θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε, αλλά και θα προσφέρουν το κίνητρο να γίνετε πιο μαχητικοί.

Στα αισθηματικά σας, καθώς είναι δύσκολο να έχετε μία ήρεμη περίοδο, προσοχή λίγο σε λεπτομέρειες καθημερινότητας, όπου θα υπάρξουν τριβές με το ταίρι σας. Καλό θα ήταν να δώσετε  ζεστασιά αυτή την εποχή και να αναθερμάνετε την επικοινωνία. Προσπαθήστε να είστε αρκετά δοτικοί και συντροφικοί, αφήστε κατά μέρος τις αμφιβολίες ή την ζήλια και βιώνετε κάθε μικρή ή μεγάλη χαρά, όπως σας προσφέρεται. Υπάρχει η πιθανότητα να μπείτε σε δίλημμα, προκειμένου να ξεκινήσετε μία νέα σχέση.

 

Δίδυμοι

Οι επόμενες ημέρες θα σας δώσουν την ευκαιρία να δώσετε την μάχη για να γίνετε πιο δυνατοί οικονομικά, κυρίως ρισκάροντας κάποιο κεφάλαιο. Αν δεν διαθέτετε ένα ποσόν για επενδύσεις, τότε είναι πιθανόν να πρέπει να γίνουν ρυθμίσεις σε ένα δάνειο ή ένα χρέος. Φροντίστε να μην ξεπεράσετε τα όρια της δυνατότητας που έχετε και μην ξοδέψετε ένα κεφάλαιο κάτω από μία παρορμητική απόφαση. Στα θέματα υγείας, ίσως υπάρχει ευαισθησία στα νεφρά ή στη μέση. Μία ήπια άσκηση, θα σας βοηθήσει.

Στην ερωτική σας ζωή, συναισθηματικές εξάρσεις και ένας ενθουσιασμός, μπορεί να φέρουν θαυμαστές στη ζωή σας, αλλά όχι σταθερότητα. Αν είστε δεσμευμένοι, αναζωπυρώστε το πάθος και κάνετε με το ταίρι σας μία νέα αρχή. Διαφορετικά, θα είναι πολύ δύσκολο να έχετε σταθερότητα, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια προβλήματα, πιέσεις, εντάσεις ή παρεμβαίνουν άλλοι και σας φέρνουν σε δύσκολη θέση

 

Καρκίνος

Οι συνεργασίες που αξίζουν, θα κριθούν και θα παραμείνουν οι ουσιαστικές. Για τις άλλες, δεν θα υπάρχει περιθώριο και υπομονή να διατηρηθούν, καθώς θα σκεφθείτε πως χάνετε χρόνο  άσκοπα. Ξεκαθάρισμα λοιπόν και τελική λύση σε ό,τι έχει σχέση με την διατήρηση των σημαντικών ανθρώπων στη ζωή σας. Αλλά και κάθε συναλλαγή που σας ενδιαφέρει, θα είναι στην κόψη του ξυραφιού αυτές τις μέρες. Όλα φαίνεται να κυλούν σε τεντωμένο σχοινί…

Στην αισθηματική σας ζωή, η οικογένεια πληγώνει το συναίσθημα και ενδέχεται πλέον να μην θέλετε να υφίσταστε τις απαιτήσεις τους. Θα θίγεστε αν δεν σας σέβονται και θα πρέπει να επιλέξετε, την πλήρη ρήξη και νέα δομή μαζί τους, προκειμένου να διασφαλίσετε την ηρεμία σας και να περιφρουρήσετε τον προσωπικό σας χώρο.  Κι εσείς όμως, θα έχετε υποχρέωση να ενδιαφέρεστε για την ζεστασιά και την ασφάλεια των οικείων σας, δίχως να είστε διαρκώς με απαιτήσεις απέναντί τους.

 

Λέων

Δραστηριοποιηθείτε και κινηθείτε πιο άμεσα, αφού μέσα στην περίοδο αυτή, θα πρέπει να αλλάξουν οι ρυθμοί σας. Σίγουρα αυτό σας δημιουργεί άγχος και φυσικά κάποια ένταση που δεν συνάγει με τον συνήθη τρόπο ζωής σας. Κατά συνέπεια, θα ήταν καλό να ξέρετε πως είναι δυνατόν να κάνετε μία νέα αρχή, θέτοντας τις βάσεις για δραστηριοποίηση πιο έντονη. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε όμως τις δυσκολίες που έχετε στις υποχρεώσεις σας, αφού εκεί, η απαίτηση για να κατακτήσετε και να επικρατήσετε, φέρνει ανταγωνιστές αλλά και άτομα που θα καυτηριάζουν τις επιλογές σας. Στο χέρι σας είναι όμως να θέσετε όρια και να διατηρήσετε το ύφος της ευγένειας που σας ενδιαφέρει.

Στην αισθηματική σας ζωή, συναντήσεις και μικρές εκδρομές με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, θα φέρουν πιθανώς μία ανανέωση και θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε από τις πιέσεις της εποχής. Μικρές έξοδοι στο αγαπημένο σας στέκι, ή μικρές αποδράσεις, , θα είναι ό,τι καλύτερο για σας. Αφήστε όμως κατά μέρος τις διαφορές με το ταίρι σας, αφού οι συζητήσεις μπορεί να σας θίξουν και να πληγώσουν συναισθήματα και ευαισθησίες.

 

Παρθένος

Οι ημέρες σχετίζονται ιδιαίτερα με τις αξίες και την δημιουργική σας ανάπτυξη. Επωφεληθείτε, κατακτήστε όποιον σας ενδιαφέρει, έχοντας όμως σωστή επιλογή και δίχως να κάνετε υπερβολές, αφού θα κριθεί άμεσα κάθε σας επιλογή. Αν έχετε ένα δημιουργικό χόμπι ή μία δημιουργική απασχόληση, τότε θα κάνετε τομές και θα πετύχετε την καθιέρωσή σας. Αν είστε γονείς, με τα παιδιά σας ας μην είστε αυστηροί.

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας, αυτή η περίοδος σας ωθεί σε σχέσεις που έχουν αξία ιδιαίτερη για σας. Καθώς θα πρέπει να αισθάνεστε ζεστασιά και ασφάλεια, φροντίστε να μην διακινδυνεύετε κάποια γνωριμία που είναι ουσιαστική, για άλλες λιγότερο σημαντικές στη ζωή σας. Επίσης, μην ρισκάρετε την σχέση σας για μία ξαφνική κατάκτηση που θα σας εντυπωσιάσει. Στα οικονομικά σας, κάνετε συνετές κινήσεις.

 

Ζυγός

Σε ό,τι αφορά τις οικογενειακές σχέσεις, αυτή η περίοδος επιφυλάσσει δυσκολίες και ίσως ήρθε η ώρα να πάρετε αποφάσεις. Κάποιο μέλος της οικογένειας, επιδιώκει να σας επιφορτίσει με ευθύνες ή υποχρεώσεις, ενώ μπορεί κάποιο άλλο να γίνει επιθετικό ή ανταγωνιστικό με σας.  Αποφύγετε την διένεξη γιατί θα είναι σκληρή, αλλά και τις υποχρεώσεις που δεν σας αναλογούν.  Θέσετε όρια στους οικείους σας και αξιολογήστε τις σχέσεις που θέλετε να είναι σε βαρύτητα. Σε ό,τι αφορά το ίδιο το σπίτι, ίσως χρειαστεί μία επισκευή που θα έχει κόστος και κόπο.

Στις αισθηματικές σας σχέσεις, αυτή η εποχή είναι ιδιαίτερα σημαντική, αν θέλετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για μία σχέση. Ωστόσο, θα προσπαθήσουν να σας πιέσουν συναισθηματικά και είναι πιθανόν να διεισδύσουν στις ευαισθησίες σας. Αποφύγετε να φανείτε τρωτοί ή ευάλωτοι, διατηρώντας την ψυχραιμία σας. Δώσετε σημασία στην σχέση, ανανεώνοντας δεσμούς και επιδιώκοντας να είστε αρκετά ερωτικοί αυτή την εποχή. Όμως προσοχή σε όσους ζηλεύουν την σχέση αυτή, καθώς θα θελήσουν να επέμβουν και να φέρουν ανατροπές.

 

Σκορπιός

Στις συνεργασίες σας, είστε σκληροί σε διαπραγματεύσεις και ενδεχομένως αυτή η συμπεριφορά φέρνει ρήξεις και αρκετά δύσκολες συνθήκες. Ωστόσο είστε διεκδικητικοί και επιθετικοί στον λόγο, αν πρέπει να κερδίσετε εντυπώσεις,, σίγουρα είστε στην κατάλληλη εποχή. Σε περίπτωση διαφωνίας, αποφύγετε την αυθόρμητη αντίθεση, όπως και τον καυστικό λόγο. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

Στις αισθηματικές σας σχέσεις, είστε αρκετά ρομαντικοί και καλό θα είναι να διατηρήσετε κρυφό το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Αν έχετε ένα πλατωνικό έρωτα, μπορεί να θελήσετε να τον εκφράσετε ανοιχτά, ωστόσο, μην γίνετε πολύ παρορμητικοί γιατί θα ξαφνιάσετε και μπορεί να μην πετύχετε το στόχο σας.  Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, μία γνωριμία θα σας εντυπωσιάσει και θα σας βάλει στον πειρασμό της παράλληλης σχέσης.

 

Τοξότης

Τα οικονομικά σας είναι πρωτεύοντα αυτή την περίοδο και θα θελήσετε να κάνετε μία μεγαλύτερη προώθηση των συμφερόντων σας, καθώς θα διεκδικήσετε όλο και περισσότερα προς όφελός σας. Προσοχή όμως να μην ρισκάρετε και χάσετε τα ήδη κεκτημένα. Κατακτώντας ό,τι σας ενδιαφέρει, θα φανείτε αρκετά σκληροί και θα δοθεί μία εντύπωση που δεν θα σας κολακεύει πολύ…

Στα αισθηματικά σας, σοβαροί και επιλεκτικοί με τους φίλους, είστε κοντά σε άτομα που αισθάνεστε πως σας νοιώθουν. Αλλά παράλληλα, θα είναι άτομα αρκετά διεισδυτικά στην προσωπική σας ζωή. Για τον λόγο αυτό, με το ταίρι σας θα είστε σε ρήξη και πιθανώς θα αισθάνεται παραμελημένο. Μπορεί αυτό να κλονίσει τις σχέσεις και να υπάρξουν ταλαντεύσεις, ζήλια και εκνευρισμός. Θα ήταν καλό να μην ρισκάρετε είτε συναισθηματικά, είτε σε τυχερά παιχνίδια.

 

Αιγόκερως

Στο ζώδιό σας η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, φυσικά σας προσδίδει ένταση, πείσμα, δύναμη και οργάνωση στη δράση για τις οικονομικές επιδιώξεις. Τολμάτε και φαίνεστε λιγότερο ευγενικοί, περισσότερο έντονοι και περισσότερο απαιτητικοί, με σκληρές διαπραγματεύσεις. Σίγουρα είναι μία αποδοτική περίοδος, αν βασιστείτε στη γνώση και στις εμπειρίες σας. Απλά ελέγχετε την αυθόρμητη αντίδραση, γιατί μπορεί να σας εκθέσει.

Στα αισθηματικά σας, ενδέχεται να αποφασίσετε να κάνετε την ανατροπή, είτε επισημοποιώντας την σχέση σας, είτε διακόπτοντας, αν τελικά δεν σας εκφράζει ο άνθρωπος που είναι πλάι σας. Πάντως είναι προφανές πως έρχεται κάτι νέο στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε σε μόνιμη σχέση και σας εντυπωσιάσει ένα άτομο στον κοινωνικό σας χώρο, μπορεί να εκτεθείτε ή να ρισκάρετε  την κοινωνική σας εικόνα. Είστε ελκυστικοί και μπορείτε να κερδίζετε τις εντυπώσεις. Χάρη στην γοητεία σας μάλιστα, ίσως καθιερωθείτε στην καριέρα σας.

 

Υδροχόος

Θα ήταν καλό να ασχοληθείτε λίγο με την πραγματική ανάγκη που σας ωθεί να θέλετε μία συνεργασία αυτή την εποχή, καθώς φαίνεται πως πίσω από την επιθυμία κρύβεται ανασφάλεια ίσως ή κάποιοι λόγοι κρυφοί.  Θα είστε ανυπόμονοι με τους συνεργάτες σας  και κυρίως με τους υφισταμένους σας, ενώ θα προσπαθείτε να μην το δείχνετε.  Μία ένταση όμως ελλοχεύει και ας την ελέγχετε, για να μην φανείτε καυστικοί.  Ας αποφορτίζετε κάθε εσωτερική αγωνία, με δημιουργικό τρόπο.

Στις αισθηματικές σας σχέσεις, θα ήταν καλό να ταξιδεύετε λίγο περισσότερο αυτή την εποχή και να είστε τακτικά κοντά σε άτομα που θα σας ανοίγουν ορίζοντες. Αν είστε μόνοι, ένα ταξίδι σας φέρνει κοντά σε ανθρώπους που θα σας φανούν οικείοι, ενώ θα είναι διαφορετικοί και δεν θα μοιάζουν με την δική σας νοοτροπία. θ α σας συγκινήσουν όμως και θα σας γοητεύσουν. Για τον λόγο αυτό, μπορεί να ρισκάρετε μία νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή

 

Ιχθείς

Στα σχέδια που κάνετε για το μέλλον , φαίνεστε διεκδικητικοί και σκληροί, όπως και αρκετά έντονοι. Αποφύγετε να είστε καυστικοί στις παρέες σας ή στην ομάδα με την οποία έχετε κάποια επαφή, ένα κοινό στόχο.  Μπορείτε να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο, αν αυτό σας ενδιαφέρει, αλλά θέλει ταπεινότητα και σύνεση, γιατί ο εγωισμός θα σας βλάψει. Κάποια σχέδια, θέλουν περισσότερη εμπειρία και σοφές  επιλογές.

Στα αισθηματικά σας,  η ερωτική ζωή είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και θα είναι σημαντικό να είστε δοτικοί και τρυφεροί με το ταίρι σας. Αν υπερέχει η ανάγκη επιβολής των προσωπικών σας επιλογών, της ζήλιας ή της κτητικότητας, η σχέση θα υποστεί ρωγμές. Διαφορετικά, ασχοληθείτε περισσότερο με το να μαγνητίσετε και να ενθουσιάσετε το ταίρι σας. Αν έχετε μία σταθερή σχέση και σας δημιουργήσει την ανάγκη για μία νέα εμπειρία ένα τρίτο άτομο, τότε θα φέρει κλονισμό στην υπάρχουσα σχέση. Αν η μόνιμη σχέση αξίζει, μην την διακινδυνεύσετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;