Τι δε πρόκειται να πει ποτέ ένας άντρας στην κοπέλα του!
Όσο καιρό και να είστε μαζί να ξέρεις ότι αυτά δύσκολα θα σου τα πει!

before-sunrise-1

 Με πόσες γυναίκες έχει κάνει sex μέχρι σήμερα.
Γιατί πολύ απλά αν είναι πολλές, δεν θα θέλει να σε κομπλάρει ή να σου δώσει «κακή» εντύπωση. Και αν ήταν λίγες, προφανώς επειδή είναι άντρας δεν είναι κάτι που θα θέλει να παραδεχτεί για να μη σου φανεί ξενέρωτος. Είναι στη μέση και ο «αντρικός» εγωισμός άλλωστε. Οι άντρες δεν συνηθίζουν να εξαντλούν την ειλικρίνειά τους σε τέτοια θέματα στην κοπέλα τους.

Με πόσες γυναίκες έχει κάνει σοβαρή σχέση στη ζωή του. 
Γιατί αν δεν έχει κάνει καμία, μπορεί να φοβάται ότι θα νομίσεις ότι είναι «player» ενώ αν έχει κάνει αρκετές, ότι μπορεί να τον θεωρήσεις «βολεψάκια» κι επιπόλαιο. Επίσης παίζει να φοβάται ότι αν αρχίσει να μιλάει για πρώην του αφενός μπορεί να ζηλέψεις και να τον «πρήξεις» με τη γκρίνια σου, κι αφετέρου μπορεί ο ίδιος να μη θέλει «να ξύνει» τις δικές του παλιές πληγές.

Τους πραγματικούς λόγους που χώρισε από κάποια σοβαρή σχέση του.
Γιατί ανεξαρτήτως του αν έχει το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης, ή μικρότερο, ή ίσο, σίγουρα έχει κι εκείνος ευθύνες και είτε δεν θέλει να τις θυμάται, είτε δεν θέλει να σου αποκαλύψει τα λάθη του, όποια κι αν είναι αυτά.

 

Τα πολύ extreme πράγματα που έχει κάνει γενικώς στη ζωή του.
Γιατί το παρελθόν είναι παρελθόν, και για κάποια πράγματα για τα οποία έχει μετανιώσει δεν θέλει να τα σχολιάζει. Plus ακόμη κι αν δεν έχει μετανιώσει, μπορεί απλώς να πιστεύει ότι εσύ δεν θα ξέρεις πώς να τα διαχειριστείς αν τα μάθεις.

Το αν έχει δει ποτέ κάποια από τις γυναίκες φίλες του ερωτικά.
Αν έχει συμβεί αυτό στο παρελθόν, και ανεξαρτήτως του αν προχώρησε σε οποιοδήποτε επίπεδο η σχέση τους πέρα από τα πλαίσια του φιλικού, αν υπάρχει η κοπέλα ακόμη στο περιβάλλον του δεν είναι τρελός να σου πει την αλήθεια και μετά να του κάνεις «ανάκριση» κάθε φορά που βγαίνουν.

Τις πιο strange φαντασιώσεις του, αν είναι όντως υπερβολικά πολύ strange.
Αν δηλαδή στο παρελθόν σκέφτηκε ή ήθελε να κάνει κάτι υπερβολικά kinky, πόσο μάλλον αν το έκανε, σιγά μη σου το πει. Κάτι τέτοια είναι θέματα, που για πολλούς αποτελούν ακόμη ταμπού.

 Αν έχει απιστήσει ποτέ σε σχέση του.
Είναι σαν να «βγάζει τα ματάκια του με τα ίδια του τα χέρια», μιας και θα σε παροτρύνει έτσι να τον ζηλεύεις και να αμφιβάλλεις σε κάθε ευκαιρία για την πίστη του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;