Pokémon Gο: 10 πράγματα που δεν ήξερες για το παιχνίδι που τους έχει τρελάνει όλους!
Το Pokémon Go έχει τρελάνει κυριολεκτικά την μισή υφήλιο και σίγουρα θα αναρωτιέσαι γιατί! Ορίστε 10 στοιχεία για να καταλάβεις!

pokemon-go-640x360

Το Pokémon Go έχει τρελάνει κυριολεκτικά την μισή υφήλιο.

Σίγουρα θα αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνει αυτό. ‘Ηρθε λοιπόν η ώρα να σου λύσουμε κάποιες απορίες και να μάθεις 10 απίστευτα πράγματα για το παιχνίδι!

1.Το Pokémon Go είναι μέρος διάφορων events και συλλεκτικών games που θα κυκλοφορήσουν για τον εορτασμό των 20 χρόνων από τη δημιουργία των Pokémon!

2. Στο Pokemon Go, έχουν γίνει implement τα local landmarks της κάθε περιοχής («διαβάζει» insights του Google Maps όπως φαίνεται) και αυτά έχουν «μεταφραστεί» σε Pokemon Marts, Pokemon Gyms κτλ.

3. Η εφαρμογή είχε πάνω από 1 εκατομμύριο λήψεις μέσα στην πρώτη εβδομάδα (περισσότερες απ’ ότι έχει το Tinder).

4. Αυτή η εβδομάδα ήταν εκείνη που ώθησε την τιμή της μετοχής της Nintendo σε δυσθεώρητα υψηλά επίπεδα, όντας αυξημένη κατά 25%, τη στιγμή που τους τελευταίους 12 μήνες έχασε το 50% της αξίας της. Το γεγονός πρόσθεσε στη χρηματιστηριακή αξία της ιαπωνικής εταιρείας 9 δισεκατομμύρια δολάρια, αναλύει το CNN.

5. Πολλά ευτράπελα όμως καταγράφονται από τη μανία με την οποία βγήκαν στους δρόμους οι χρήστες αναζητώντας τα μυστήρια όντα. Μια νεαρή γυναίκα εντόπισε το πτώμα ενός νεκρού άνδρα στο Ουαϊόμινγκ ψάχνοντας ένα αμφίβιο Pokemon στο παρακείμενο ποτάμι, και στο Μιζούρι τέσσερις χρήστες του παιχνιδιού έπεσαν θύματα ληστείας από οπλισμένους άνδρες που τους εντόπισαν στο παιχνίδι.

6. Η Niantic Labs που ανέπτυξε το παιχνίδι αναπτύχθηκε στους κόλπους της Alphabet και αποτελεί spin off της μητρικής της Google. Η εταιρεία μοιράζεται με τη Nintendo που βρίσκεται πίσω από την The Pokemon Company.

7. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε επίσημα στις Η.Π.Α, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία στις 6 Ιουλίου 2016.

8. Σύμφωνα με στατιστικά της Similar Web το 60% των χρηστών που έχουν κατεβάσει την εφαρμογή την χρησιμοποιούν καθημερινά

9. Στο Spotify είδαν μια αύξηση 362% των soundtrack από τα Pokemon!

10. Μάθε περισσότερα για το Pokémon Gο εδώ 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;