Google: Ετοιμάζει τα δικά της smartwatches!
Διάβασε σχετικά!

google smatwatches

Σύμφωνα με πληροφορίες η Google, έχει στα άμεσα πλάνα της να κυκλοφορήσει τα δικά της smartwatches, που θα “τρέχουν” Android Wear και φυσικά θα έχουν ενσωματωμένο Google Assistant.

Μέχρι στιγμής οι αναφορές κάνουν λόγο για δυο μοντέλα, αλλά δεν είναι καν ακόμη ξεκάθαρο αν θα τα κατασκευάσει η ίδια ή θα αναλάβει άλλη εταιρεία αυτό το έργο και απλώς θα έχουν την επωνυμία της.

Υποθετικά, τα δύο smartwatches μπορεί να ακολουθήσουν το ίδιο μοτίβο των τελευταίων συσκευών Nexus με ένα μεγαλύτερο που θα έχει πιο πολλά χαρακτηριστικά, και ένα μικρότερο που θα στερείται ορισμένων προηγμένων χαρακτηριστικών, αλλά υπολογίζεται ότι θα είναι φθηνότερο. Το μεγαλύτερο ρολόι λέγεται ότι είναι πιο σπορ και θα περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως συνδεσιμότητα LTE, GPS και ένα μόνιτορ καρδιακού ρυθμού, ενώ το άλλο θα είναι μικρότερο και δεν περιλαμβάνει αυτές τις επιλογές. Και τα δύο smartwatches φαίνεται πως θα έχουν πλήρως κυκλικές οθόνες χωρίς λάστιχο όπως το Moto 360.

Το μεγαλύτερο με την κωδική ονομασία Angelfish λέγεται ότι θα μοιάζει με το LG Watch Urbane 2 ενώ το μικρότερο με την κωδική ονομασία Swordfish λέγεται ότι θα μοιάζει σε γενικές γραμμές με το Pebble Time Round. Και τα δύο ρολόγια θα προσφέρουν σύμφωνα με τις αναφορές Google Assistant αλλά δεν είναι σαφές αν αυτό σημαίνει ότι κάποια χαρακτηριστικά του λογισμικού θα μπορεί να τα βρει κανείς και σε άλλες συσκευές Android Wear.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;