Το πρώτο τηλεκοντρόλ για σκύλους είναι γεγονός!
Και όμως από εδώ και πέρα θα υπάρχει ειδικό τηλεκοντρόλ για σκύλους!

 

τηλεκοντρόλ για σκύλους

Και όμως από εδώ και πέρα θα υπάρχει ειδικό τηλεκοντρόλ για σκύλους!

Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι ο μέσος σκύλος βλέπει πάνω από εννέα ώρες τηλεόραση την εβδομάδα.

Εννέα στους δέκα ιδιοκτήτες σκύλων λένε ότι ο σκύλος τους κάθεται τακτικά στον καναπέ δίπλα τους και βλέπει τηλεόραση. Επομένως δεν είναι ιδέα σας ότι στο σκύλο σας αρέσει η τηλεόραση, όντως παρακολουθούν.

Τώρα τι ακριβώς καταλαβαίνουν αυτό είναι άλλο θέμα.

Η βρετανική εταιρεία ζωοτροφών και άλλων προϊόντων για κατοικίδια Wagg, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Κεντρικού Λάνκασιρ, σύμφωνα με τη Daily Mail, δημιούργησε το πρώτο τηλεκοντρόλ που επιτρέπει στους σκύλους να αλλάζουν κανάλια κατά δική τους βούληση!

Σύμφωνα με τους δημιουργούς το προϊόν απευθύνεται στους ιδιοκτήτες που αισθάνονται άσχημα που αφήνουν το σκύλο τους μόνο σπίτι. Γι’ αυτό τώρα οι σκύλοι θα έχουν το δικό τους τηλεκοντρόλ και θα μπορούν να βλέπουν τηλεόραση όσο εσείς λείπετε…Τι πιο λογικό!

Το τηλεκοντρόλ καλύπτει μια μεγάλη επιφάνεια και μοιάζει σαν στρωματάκι, πάνω στο οποίο είναι σχεδιασμένα τα «πλήκτρα», ώστε να τα πατάει ο σκύλος – και βέβαια το ένα πλήκτρο έχει σχήμα κόκαλου. Επειδή οι σκύλοι δεν βλέπουν καλά το κόκκινο και το πράσινο, το τηλεκοντρόλ έχει μπλε-κίτρινο χρώμα.

Προς το παρόν, το τηλεκοντρόλ βρίσκεται σε φάση δοκιμών από 20 σκύλους και αναμένεται να βγει στην αγορά το 2017, με τιμή γύρω στις 50 λίρες.

Να δούμε τι άλλο θα κυκλοφορήσει…

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
0 - 0
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;