Πόσο συχνά βρίσκει την αληθινή αγάπη το κάθε φύλο;
Έρευνα που διεξήχθη στη Βρετανία αποκαλύπτει πόσες φορές βρίσκει την αληθινή αγάπη το κάθε φύλο. Και, ναι, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ αντρών και γυναικών. Δες εδώ τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της έρευνας!

Περίπου οι μισές Βρετανίδες δηλώνουν πως έχουν βιώσει την πραγματική αγάπη μία φορά στη ζωή τους, σύμφωνα με τα πορίσματα των ερευνητών. 

Αλλά, από ότι φαίνεται οι άντρες είναι πιο «επιρρεπείς» στο συναίσθημα, καθώς περίπου το 50% δηλώνει να έχει νιώσει την πραγματική αγάπη περίπου 5 φορές στη ζωή τους. 

Η έρευνα που διεξήχθη για τους παραγωγούς του παγωτού Häagen-Dazs κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 47% των γυναικών και το 39% των αντρών έχουν βιώσει την αληθινή αγάπη μονάχα μία φορά στη ζωή τους.

Ανάμεσα στους άντρες, το 51% των ερωτηθέντων είχε αγαπήσει από δύο έως πέντε διαφορετικά άτομα στη ζωή του, αλλά το αντίστοιχο ποσοστό σε αυτή την κατηγορία για τις γυναίκες έπεφτε στο 45%, βάσει της έρευνας που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε 2000 ενήλικες.

Τα 3/4 και των 2 φύλων πιστεύουν στην πραγματική αγάπη, και -ευτυχώς- μονάχα ένα 5% των αντρών, κι ένα -αντίστοιχο- 5% των γυναικών δεν έχουν ερωτευτεί ποτέ στη ζωή τους, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι κάτω των 24 ετών, και περιμένουν τον/ την «one and only» να έρθει στη ζωή τους.

Παρά την εξέλιξη της τεχνολογίας και την φαινομενικά περιστασιακή φύση των σχέσεων, η έρευνα αποκάλυψε πόσο πραγματικά παραδοσιακοί είναι οι Βρετανοί όσον αφορά την αγάπη και τον έρωτα.

Ο ένας στους τρεις θεωρούν ότι μια σχέση τους είναι σοβαρή μονάχα όταν γνωριστούν οι οικογένειες μεταξύ τους. Ο ένας στους πέντε θεωρεί ότι η σχέση γίνεται σοβαρή όταν ο ένας εκ των δύο συντρόφων πει «Σ’αγαπώ».

Αλλά μονάχα ένα 3% θεωρεί ότι ένα φλερτ εξελίσσεται σε σχέση μόλις το ζευγάρι κάνει sex.

H πασίγνωστη εταιρεία παγωτών συνεργάστηκε με τους life coaches του «The School of Life» προκειμένου να εξετάσουν την στάση των Βρετανών απέναντι στην αγάπη. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;