8 σημάδια που προδίδουν ότι του αρέσεις!
Ένας από τους πιο αποτρεπτικούς παράγοντες για να γνωριστούν καλύτερα δύο άνθρωποι είναι οι αμφιβολίες που μπορεί να νιώθουν ο καθένας για τις προθέσεις του άλλου.

blindchat-post-image-light

Ένας από τους πιο αποτρεπτικούς παράγοντες για να γνωριστούν καλύτερα δύο άνθρωποι είναι οι αμφιβολίες που μπορεί να νιώθουν ο καθένας για τις προθέσεις του άλλου.

Το γεγονός ότι οι άντρες δεν είναι πάντα τόσο εκφραστικοί κάνει τη “δουλειά” να καταλάβεις αν του αρέσεις όχι ακόμα πιο δύσκολη. Υπάρχουν όμως κάποια σημάδια που αν φανούν στη συμπεριφορά του φωνάζουν αμέσως «ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ»!

Τα παραδείγματα που θα διαβάσεις παρακάτω προφανώς και δεν είναι κανόνες. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου οι άντρες εκφράζουν τη συμπάθειά του με διαφορετικούς τρόπους. Είναι όμως μία καλή αρχή.

1. Θα σου λέει συχνά κομπλιμέντα

Ένα πρώτο σημάδι που δείχνει ότι αρέσεις σε κάποιον είναι τα κομπλιμέντα που σου λέει. Πρόσεξε το νέο κούρεμα που έκανες, τα νύχια που έφτιαξες μόνο για την έξοδό σας; Σίγουρα αν του αρέσεις θα σου πει πόσο του αρέσει κάτι πάνω σου.

2. Σε παίρνει τηλέφωνο

Οι περισσότεροι άντρες δεν χρησιμοποιούν την κλήση στο κινητό αν δεν υπάρχει σημαντικός λόγος. Αν λοιπόν συχνά – πυκνά παίρνει τηλέφωνο μόνο και μόνο για να μάθει πως είσαι και πως ήταν η μέρα σου είναι σημαντικό σημάδι ενδιαφέροντος!

3. Σου μιλάει με τις ώρες στο chat

Αν δεις ότι η ώρα που πέρασε από τότε που ξεκίνησες να μιλάς μαζί του στο chat δεν είναι 5 λεπτά αλλά 5 ώρες (‘ντάξει υπερβάλουμε λίγο) τότε θα ήταν καλή ιδέα να μιλήσετε για το επόμενο ραντεβού σας.

4. Θα κάνει παιδικά πειράγματα

Οι άντρες μένουν για πάντα παιδιά κι αυτό σημαίνει ότι ο τρόπος προσέγγισής τους προς το άλλο φύλο πολλές φορές μπορεί να είναι παιδικός. Έτσι όπως πείραζε τα κοριτσάκια που του άρεσαν όταν πήγαινε στο δημοτικό με παρόμοιο τρόπο μπορεί να σε πειράξει. Μην τον παρεξηγήσεις, το κάνει επειδή του αρέσεις!

5. Μπροστά σου προσπαθεί να είναι πιο σοβαρός

Ένας άντρας που θέλει να κάνει καλή εντύπωση σε μία γυναίκα θα προσπαθήσει να δείξει τον καλύτερο εαυτό του, το οποίο πολλές φορές μεταφράζεται στο να μην κάνει τόσες πολλές χαζομάρες όσο συνήθως.

6. Σε συμπαθούν οι φίλοι του

Ένας σημαντικός παράγοντας για κάθε άντρα είναι η άποψη των φίλων του. Αν δείτε πως οι φίλοι σας συμπαθούν τότε έχετε κάθε λόγο να υποψιάζεστε ότι του αρέσετε.

7. Ο χρόνος μαζί σου είναι 1η προτεραιότητα

Αν άφησε το Champions League για να βγει για ποτό μαζί σου ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ!

8. Θυμάται λεπτομέρειες για σένα

Οι άντρες συνήθως δεν είναι παρατηρητικοί όταν όμως ενδιαφέρονται για μία κοπέλα προσέχουν περισσότερο κι από τον σημαιοφόρο του σχολείου σου που καθόταν πάντα στο πρώτο θρανίο! Αν παρατηρήσεις ότι θυμάται το όνομα της φίλης σου από το γυμνάσιο από μία ιστορία που του είπες μέρες πριν τότε μάλλον του αρέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 3 
 0 
 0 
 0 
 0