Εβδομαδιαίες προβλέψεις 28 Μαρτίου – 4 Απριλίου!
Στον απόηχο δύο εκλείψεων, με την πρώτη (Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς ) να προτείνει σε συλλογικό επίπεδο, ο ιδεαλισμός να αναπτύξει κινήματα που βελτιώνουν τον κόσμο μας.

Zwdia

Συναισθηματικός απολογισμός
Από την Λίλιαν Σίμου

Στον απόηχο δύο εκλείψεων, με την πρώτη (Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς ) να προτείνει σε συλλογικό επίπεδο, ο ιδεαλισμός να αναπτύξει κινήματα που βελτιώνουν τον κόσμο μας. Μας θύμισε την ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης, την ανιδιοτελή Αγάπη δίχως όρια. Την Αγάπη προς κάθε πλάσμα που υποφέρει, είναι σε πλάνη, είναι σε απελπισία.

Η έκλειψη αυτή ήταν προτροπή να ξεπεράσουμε αυτές τις αδυναμίες, να αισθανθούμε την ανάγκη της επιστροφής στην αληθινή αγάπη. Να διαλύσουμε τα σύννεφα του φόβου, των προσκολλήσεων, των αδυναμιών και των συνηθειών του χθες.

Η δεύτερη έκλειψη (Έκλειψη Σελήνη στον Ζυγό), έφερε στο προσκήνιο την ανάγκη της ισορροπίας των σχέσεων, όπου φυσικά υπογραμμίστηκαν οι δυνατές εξ αυτών. Έδωσε έμφαση στην αίσθηση της αδελφοποίησης με άλλους ανθρώπους, σε ένα κλίμα ομόνοιας, αγάπης, ισότητας, σεβασμού και αξιών.

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων, και αγγίζει αυτή την εβδομάδα, τον Ν. Δεσμό, δηλαδή το παρελθόν και τις συνεργασίες ή προσωπικές γνωριμίες που μας επηρέασαν και άφησαν γεύση πικρίας στην καρδιά. Μας δείχνει τους φαύλους κύκλους που κάνουμε, προσπαθώντας να βιώσουμε την αγάπη, με λανθασμένες επιλογές.

Στην συνέχεια αγγίζει τον Χείρωνα, όπου εμφανίζονται τα τραύματα που ακόμη αιμορραγούν και θυμίζουν πληγές που άφησαν κάποιες σχέσεις. Ο Χείρωνας είναι δάσκαλος και θεραπευτής κι αυτή τη φορά φαίνεται πως το φάρμακο είναι η Αγάπη, ώριμη και ουσιαστική, όχι όμως αφελής με άσκοπη θυσία.

Στην πορεία, η Αφροδίτη συναντά την Δήμητρα, θηλυκή αρχή κι αυτή, που στοχεύει στην υπενθύμιση της δημιουργικής μας πλευράς, των ταλέντων και δυνατοτήτων μας, προκειμένου να κάνουμε ένα έργο συγκεκριμένο και να επιδιώξουμε να αποδώσει καρπούς. Μας διδάσκει η εμπειρία του χθες, τα λάθη και τις ευαισθησίες που στάθηκαν εμπόδιο στην πρόοδό μας. Για τον λόγο αυτό, ας τοποθετηθούμε σωστά ως προς την Αγάπη και ας μην σπαταλήσουμε άλλες ευκαιρίες.

Κριός

Ανακαλύπτετε την ουσία της ζωής στο συναίσθημα και στην πνευματική αναζήτηση. Αυτή την εποχή, σας ενδιαφέρει η δεκτικότητα και απορρόφηση ιδεών, κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βαθιά πνευματική αίσθηση της ζωής.

Αναπτύσσετε την συμπόνια, την προσφορά και την ευαισθησία απέναντι στον ανθρώπινο πόνο. Η συμπαντική αγάπη και πίστη, είναι αναγνώριση του πνευματικού κόσμου και αποδοχή της προσφοράς με ανιδιοτέλεια.

Η αρνητική πτυχή επέρχεται αν υιοθετήσετε τον ρόλο του θύματος ή μάρτυρα.

Αναζητώντας στο χθες τις ρίζες της προσωπικής σας Αλήθειας, αποφύγετε την επανάληψη λαθών στις προσωπικές επιθυμίες ή σχέσεις, αφήστε πλέον πίσω το παρελθόν που σας ταλαιπώρησε.

Ταύρος

Δραστήρια συγκομιδή και ευεργετική η εμπειρία από τις κοινωνικές επαφές ως σήμερα, αφού έντονα προβάλλεται η προθυμία της προσφοράς και της τρυφερότητας, με δική σας πρωτοβουλία. Προσανατολισμένοι στον στόχο, αποφασίζετε να λειτουργήσετε στο εξής με βάση τα συναισθήματα που σας προκάλεσαν οι γνωριμίες και κάποιες φιλίες στις οποίες επενδύσατε προσωπικά.
Μπορεί να συναντήσατε κάποιον άνθρωπο με διεκδικητικό χαρακτήρα, έντονο, ίσως κυριαρχικό, και το συναίσθημα θα θόλωσε την κρίση σας. Το έργο σας δεν εκφράστηκε επαρκώς, αλλά η εμπειρία ήταν σημαντική.

Στο εξής ας αποφύγετε τις δύσκολες επιλογές, όπου ο στόχος παραμερίζει τις προσωπικές σας ανάγκες και το προσωπικό συναίσθημα εμπλέκεται με το συλλογικό. Οφείλετε να δώσετε στους αγαπημένους σας, προτεραιότητα.

Δίδυμοι

Οι ημέρες αυτές σας προσδίδουν περισσότερη άνθιση, ανάπτυξη και καλλιέργεια. Διαθέτετε ζεστασιά και ισχυρό το ένστικτο της γονιμότητας, της καλλιέργειας και της προσωπικής συναισθηματικής έκφρασης.

Χρειάζεστε όμως να αποφύγετε ευαισθησίες που έγιναν τροχοπέδη στις κοινωνικές σχέσεις και σας έκαναν ευάλωτους στον χώρο της καριέρας. Πλέον οι σχέσεις για να εκτιμηθούν, πρέπει να σας προσφέρουν χειροπιαστές αποδείξεις και αποδοχή μέσα από συναισθηματική σταθερότητα και την προσωπική εκτίμηση. Η αισθητική είναι απαραίτητη σε κάθε τομέα της ζωής.
Η ταύτιση με την ύλη θα είναι το αρνητικό στοιχείο.

Καρκίνος

Επειδή υπήρξατε αρκετά ιδεαλιστές, τώρα υπάρχει η τάση σκεπτικισμού σε σχέση με τα σημαντικά θέματα της ζωής. Μπορεί να στραφείτε με αγάπη για την οικολογία και την γνώση. Στην καθημερινότητά σας όμως, οι ζεστές σχέσεις, φιλικές, χωρίς μεγάλες εξαρτήσεις, θα σας στηρίξουν.
Η ανάπτυξη έρχεται μέσα από την εκπαίδευση, την επικοινωνία, την ανταλλαγή ιδεών, ενώ βασίζεστε στην αίσθηση της προσωπικής γνώσης, διεκδικώντας με έξυπνο τρόπο τα δικαιώματά σας .

Ας μην έχετε κοντά σας, όπως πιθανόν στο παρελθόν, ανθρώπους των οποίων η ημιμάθεια θα φέρει δυσκολίες και θα προσπαθήσει να χειραγωγήσει.

lilian

Λέων

Στο παρελθόν ταλαιπωρηθήκατε από σχέσεις αβέβαιες, ασαφή συναισθήματα και περίπλοκες εξαρτήσεις. Τα εμπόδια πλέον δεν φαίνονται ανυπέρβλητα και το πείσμα και η επιμονή φέρνουν αποτέλεσμα στον στόχο. Υπάρχει η δύναμη της αναγέννησης σε θέματα που οφείλετε να θέσετε ένα τέλος οριστικά και να ξεκινήσετε συναισθηματικά, μία νέα πορεία. Το κυριότερο είναι να αποφύγετε τις εξαρτήσεις του χθες, καθώς και ό,τι σας εγκλώβισε και περιόρισε την έκφρασή σας.
Η ζωή μπορεί να μοιάζει σαν μυστήριο για σας, είναι όμως μία όμορφη και ενδιαφέρουσα περίοδος, προκειμένου να μάθετε να γεύεστε απλές χαρές, χωρίς ίσως κάθε φορά, να βιώνετε συναισθήματα βαθιά, πάθη ή εξαρτήσεις. Η αποδοχή του εαυτού έρχεται όταν μεταβάλλουμε την αρνητική μας διάθεση και επιφύλαξη, σε συναισθήματα αγάπης και αποδοχής.

Παρθένος

Ανάμεικτα συναισθήματα, έχετε την ανάγκη να ολοκληρώσετε σχέσεις που αποτέλεσαν για σας, φαύλους κύκλους. Ο δισταγμός να απομακρυνθείτε, παραμέρισε το προσωπικό σας συμφέρον και όφελος. Η ανάμιξη σκέψεων και συναισθημάτων είναι εμφανής.
Προέχει η δικαιοσύνη και η ισότητα στις επαφές με τους άλλους και η καλλιέργεια γίνεται εν μέσω ισορροπιών. Σημαντικό για σας, θα είναι να έχετε εκείνους που σας εκτιμούν και σέβονται τα όρια και την ισότητα σε μία σχέση ή συνεργασία. Η αποδοχή του εαυτού σας έρχεται με την αρμονία εν μέσω των σχέσεων.

Η αισθητική και η ευγένεια είναι ουσιαστικές αρετές.

Ζυγός

Μικρές λεπτομέρειες ήταν αρκετές να εμπλέξουν το συναίσθημα και να σας δημιουργήσουν σύγχυση, ανασφάλεια ή προβληματισμούς.
Εξετάζοντας το παρελθόν, θυμόσαστε ευαισθησίες που σας προκάλεσαν δυσκολίες ή πνιγηρές εξαρτήσεις. Άνθρωποι που δεν εκτίμησαν την παρουσία σας, την προσφορά σας. Εθελοτυφλούσατε ή ήσασταν αρκετά εύπιστοι και ευάλωτοι.
Η πνευματική τροφή, κάνει τον άνθρωπο ικανό και παραγωγικό. Γι’ αυτό κι εσείς θα ήταν σωστό πλέον να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη: να έχετε περισσότερες επιφυλάξεις και να κρατάτε για σας, μυστικά ή να κρατάτε για σας κάποιες λεπτομέρειες ουσίας. Ας γίνετε περισσότερο παρατηρητικοί.

Σκορπιός

Αισθανθήκατε πώς θα είχατε ισχυρή στήριξη και βοήθεια μέσα από δημιουργικές ιδέες που μοιραστήκατε με το κοντινό σας περιβάλλον. Αλλά δεν φθάσατε στην κορύφωση που περιμένατε. Ίσως υπήρξατε αρκετά ονειροπόλοι με ό,τι αγαπήσατε. Και δεν στοχεύσατε κυρίως σε όνειρα που υλοποιούνται. Ή προδοθήκατε από τα άτομα που θεωρήσατε πως θα βοηθούσαν το δημιουργικό σας όραμα. Αυτό αλλάζει πλέον.

Έχετε εμπειρία και καλό θα ήταν να βρείτε ομοϊδεάτες για τα σχέδιά σας, όχι απαραίτητα εμπλέκοντας το συναίσθημα.

Στην προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να αποφύγετε να ωραιοποιείτε όσους αγαπάτε και θα είναι σημαντικό να δώσετε βαρύτητα σε λεπτομέρειες που σας διέφευγαν ως πρότινος.

Τοξότης

Η αίσθηση ελευθερίας, αισιοδοξίας, ανάπτυξης και διαδρομών στη ζωή, θα πρέπει να επανεξεταστεί και να καθοδηγείται σωστά, προκειμένου να αποφευχθεί ο περιορισμός που αντιμετωπίσατε ως πρόσφατα.

Οράματα και όνειρα καθυστέρησαν και χάσατε άσκοπα χρόνο. Οι ιδέες ήταν πολλές, αλλά δεν είχαν σαφή προορισμό. Ίσως διστάσατε ή εμπλέξατε την προσωπική σας ζωή με τους στόχους. Υπήρξαν στιγμές ανασφάλειας και αβεβαιότητας. Είναι σημαντικό να συμβαδίζετε με ανθρώπους που γίνονται στήριγμά σας.

Χρειάζεστε πλέον έρευνα, ενθάρρυνση και μελέτη για τα σχέδιά σας. Οι στόχοι σας περιμένουν, αλλά ας μην έχετε καθυστερήσεις και σπατάλη δυνάμεων, ιδεών, ή ενέργειας στο εξής.

Αιγόκερως

Η έως τώρα εμπειρία, ήταν μία περίπλοκη συναισθηματική και νοητική κατάσταση. Δεν ακολουθήσατε αυστηρά τις αρχές και τη γραμμή σας, αλλά σταθήκατε συναισθηματικά ευάλωτοι. Κατά συνέπεια, οι ευαισθησίες έγιναν αιτία να πάρετε αποφάσεις περισσότερο με την καρδιά παρά με τη λογική.

Αναλογιζόμενοι στο εξής τις αδυναμίες που σας ώθησαν να περιορίσετε την εξελικτική σας πορεία, ας διδαχθείτε από αυτές. Ας αναγνωρίσετε τα σημάδια που είχαν όσοι επηρέασαν την διαδρομή σας και ήταν λανθασμένες επιλογές.

Η επίτευξη είναι πρωταρχικός στόχος, αλλά ο προγραμματισμός είναι στο χέρι σας και επιλέγετε τις επόμενες κινήσεις, αναλύοντας προσεκτικά τα μαθήματα ζωής.

Υδροχόος

Οι αξίες σας εστιάζονται στην ασφάλεια και για την ασφάλεια παλέψατε σε λάθος μονοπάτια εδώ και καιρό. Ίσως επιρροές εξωγενείς, ίσως μία ιδεολογία που δεν σας αντιπροσωπεύει, έγιναν αιτία να κάνετε προσπάθειες με τρόπο που δεν σας ωφέλησε.

Ας δώσετε βαρύτητα στην λογική και στην ανάλυση, κάτι που ταιριάζει στη φύση σας. Τα ιδεώδη σας πρέπει να διακατέχονται από ανώτερες ιδέες και να μένετε ανεπηρέαστοι από τα συμφέροντα του περιβάλλοντος.

Η αναγνώριση για σας έρχεται μέσω των αξιών που θα αναδείξετε, της υπευθυνότητας, της συνέπειας και της συνετής προσπάθειας. Η έλλειψη ορίων, ή οι γρήγορες απολαβές , φέρνουν γρήγορη πτώση.

Ιχθείς

Η Αγάπη είναι για σας υπέρτατο αγαθό και έχετε κάνει πολλές υποχωρήσεις προς χάρη της. Όμως η αγάπη δεν ζητά την σπατάλη δυνάμεων και χρόνου. Ασχοληθήκατε πολύ με τον πόνο, προσωπικό ή άλλων και υιοθετήσατε τη στάση του μάρτυρα ή του θύματος.

Η νέα περίοδος απαιτεί να κατανοήσετε πως δεν μπορείτε να κάνετε τα ίδια επαναλαμβανόμενα λάθη. Δεν μπορείτε να υποχωρείτε διαρκώς απέναντι στις θέσεις των άλλων και να μην εξηγείτε τις δικές σας.

Θα ήταν σωστό να προωθήσετε τις απόψεις και ανάγκες σας, να στοχεύσετε σε μία νέα οπτική και προσέγγιση των σχέσεων, να ενδιαφερθείτε για γνωριμίες που θα σας προσγειώνουν, θα σας προσφέρουν απτές αποδείξεις ειλικρίνειας, συνέπειας και υπευθυνότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;