Δείτε όλα όσα έγιναν στον τελικό της Eurovision στην Γερμανία!

eurovision 2015 Germany

Με ειρωνικά σχόλια αντιμετωπίστηκε η Ελλάδα στην παρουσίαση του γερμανικού τελικού για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα πάει στη Eurovision.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του διαγωνισμού Barbara Schoeneberger, κατά τη διάρκεια της βραδιάς και με αφορμή τη συμμετοχή και της Αυστραλίας στην φετινή διοργάνωση, είπε ότι πρόκειται για μια ωραία έκπληξη, αν και βρίσκεται εκτός Ευρώπης… Για συμπληρώσει στη συνέχεια το ξινό αστείο της, είπε ότι και η Ελλάδα είναι χώρα εκτός Ευρώπης, ωστόσο συμμετέχει!

«Αναρωτιέστε όλοι από το σπίτι σας, “Μα η Αυστραλία δεν είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση”, αλλά ούτε η Ελλάδα ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά τους επιτρέπεται να τραγουδήσουν και αυτοί», ανέφερε χαρακτηριστικά με το κοινό να την χειροκροτεί.

Ωστόσο, το καλύτερο έμελλε να έρθει λίγο αργότερα, όταν ο νικητής του διαγωνισμού αρνήθηκε να εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό.

Ο 28χρονος Αντρέας Κούμερτ που είχε γίνει γνωστός στη Γερμανία, όταν νίκησε σε τηλεπαιχνίδι ανάδειξης ταλέντων, ερμήνευσε το τραγούδι “Home is in my Hands”, και πήρε την πρώτη θέση σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση το βράδυ της Πέμπτης στο Αννόβερο. Όταν οι παρουσιαστές τον ρώτησαν πως αισθάνεται, εκείνος είπε ότι άλλαξε γνώμη και δεν θέλει να πάει στο διαγωνισμό.

«Είμαι συγκινημένος για την υποστήριξή σας, που άρεσε το τραγούδι μου. Αυτήν την στιγμή, δεν βρίσκομαι σε κατάσταση να αποδεχτώ την επιλογή, και για αυτό δίνω τον τίτλο μου στην Αν Ζοφί» είπε ο ίδιος, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη ερμηνεύτρια, τραγουδίστρια «με ιδανικότερα προσόντα».

Η τραγουδίστρια που ήταν η πρώτη επιλαχούσα, στην αρχή δεν κατάλαβε τι είχε γίνει και ρώτησε: «Δηλαδή, δεν κατάλαβα, θα πάω στη Βιέννη;». «Ναι, θα πας στη Βιέννη» της εξήγησαν οι παρουσιάστριες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;