Εκλογές 2015: Συζήτηση μέσω Twitter και Facebook στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ #askVenizelos

•Βενιζέλος

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενόψει των εκλογών 2015 της 25ης Ιανουαρίου, πρόκειται να δεχθεί ερωτήσεις μέσω των κοινωνικών δικτύων Twitter και Facebook, μέσα από το hashtag #askVenizelos.

Συγκεκριμένα, οι ακτιβιστές Κρήτης του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος υποδέχονται σήμερα στις 14.30 τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, καλώντας του νέους της πόλης να συμμετέχουν “σε ένα ελεύθερο διάλογο μαζί του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νέα γενιά, αλλά και για τις ιδέες και τις προτάσεις του για την επόμενη μέρα της χώρας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης”.

Διαβάστε επίσης: Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές 2015.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι

“Πίνουμε καφέ, συζητάμε ελεύθερα για τους Νέους, για δίκαιες ευκαιρίες, για το Μέλλον μας για τη Δημοκρατία και την Οικονομία, μεταφέρουμε τους προβληματισμούς μας και φέρνουμε κοντά τον πολίτη με τα κεντρικά όργανα παραγωγής πολιτικής”.

Στην ανακοίνωση αυτή αναφέρεται πως όσοι δεν μπορούν να παραστούν μπορούν να στέλνουν τις ερωτήσεις τους μέσω των παραπάνω κοινωνικών με το hashtag #askVenizelos και να βλέπουν τις απαντήσεις του Προέδρου στη σελίδα των ακτιβιστών Κρήτης στο facebook (www.facebook.com/CretePESactivists).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
12 Μαϊ. 2024
ΚΟΛ
17:15
-
ΟΣΦΠ
12 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;