Εκλογές 2015: Έντονες αντιδράσεις στο ΕΚΠΑ για την υποψηφιότητα Φορτσάκη

ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η υποψηφιότητα του πρύτανη του ΕΚΠΑ Θεόδωρου Φορτσάκη στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Πιο αναλυτικά, Με ανακοίνωση τους, οι πέντε αναπληρωτές πρυτάνεις εκφράζουν ανοικτά την διαφωνία τους με τις κινήσεις Φορτσάκη.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν τονίζεται ότι:

«Η απόφαση του πρύτανη καθηγητή Θόδωρου Φορτσάκη να υποβάλει χθες (12/01/2015) την παραίτησή του, προκειμένου να πολιτευθεί κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές εντασσόμενος σε συγκεκριμένο κομματικό οργανισμό είναι καθ’ αυτήν σεβαστή ως προσωπική εκτίμηση και επιλογή. »

Αντιβαίνει όμως στην εξ αρχής κοινή γραμμή της πρυτανικής μας ομάδας να κινηθεί σταθερά υπεράνω κομμάτων με προσήλωση στην ανασυγκρότηση και ανάπτυξη του ΕΚΠΑ. »

Πιστοί στο πρόγραμμα αυτό θεωρούμε καθήκον μας να συνεχίσουμε την υλοποίησή του κατά τον ισχύοντα νόμο και την ακαδημαϊκή τάξη, έως τις προγραμματιζόμενες πλέον πρυτανικές εκλογές, και ενδεχομένως παραπέρα. Η εξελισσόμενη πορεία βελτίωσης του Πανεπιστημίου μας υπό συνθήκες αξιοκρατίας, διαφάνειας, ανεξαρτησίας και εξωστρέφειας πρέπει οπωσδήποτε να ενισχυθεί και να προχωρήσει.

Την ίδια ώρα που ο πρύτανης του ΕΚΠΑ λέει όχι στα κόμματα μέσα στα πανεπιστήμια εμείς θυμόμαστε το Noteblog του Γιώργου Τσαλίκη με τίτλο: Γεια σου Φορτσάκη πρύτανη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;