Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 27 Νοεμβρίου

john-cusack-drive-hard

Διαβάστε παρακάτω όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα 27 Νοεμβρίου.

Drive Hard

Τετράτροχη περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Τζον Κιούζακ. Ένας πρώην ραλίστας απαγάγεται από έναν μυστηριώδη κλέφτη, ο οποίος τον προορίζει για οδηγό της επόμενης φιλόδοξης «δουλειάς» του.

Το χτύπημα που πρόκειται να κάνει το αταίριαστο δίδυμο είναι βέβαιο ότι θα φέρει στο κατόπι του όχι μόνο την αστυνομία, αλλά και αρκετούς ακόμη εγκληματίες.

Αφεντικά Για Σκότωμα 2

Έχοντας βαρεθεί να δίνουν λογαριασμό σε προϊστάμενους, ο Νικ, ο Ντέιλ και ο Κούρτ αποφασίζουν να γίνουν αφεντικά των εαυτών τους, ανοίγοντας τη δική τους επιχείρηση. Ένας επιτήδειος επενδυτής αποσύρει όμως ξαφνικά την οικονομική του υποστήριξη, αφήνοντας τους στα κρύα του λουτρού.

Εξαπατημένοι, απογοητευμένοι και χωρίς νομική βοήθεια, οι τρεις επίδοξοι επιχειρηματίες σχεδιάζουν να απαγάγουν τον ενήλικο γιο του επενδυτή για να τον εκβιάσουν ώστε να ανακτήσουν τον έλεγχο της εταιρείας τους. Στην ταινία συμμετέχουν οι: Τζένιφερ Άνιστον, Τζέισον Σουντέικις, Τζέισον Μπέιτμαν, Τζέιμι Φοξ, Κέβιν Σπέισι, Κρις Πάιν, Κριστόφ Βαλτς.

Πρόμαχος

Αγγλόφωνο δράμα πάνω στο θέμα της επιστροφής των Ελγινείων. Μια ιστορία αγάπης μεταξύ δύο Ελλήνων δικηγόρων που μηνύουν το Βρετανικό μουσείο για την επιστροφή των μαρμάρινων γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα. Ο Ανδρέας (Παντελής Κοντογιάννης ) αναγκάστηκε να αφήσει την πατρίδα του, την Ελλάδα, όταν ήταν παιδί, αλλά τώρα επιστρέφει με την πρόσκληση του διευθυντή του μουσείου της Ακρόπολης (Τζιανκάρλο Τζιανίνι ) για να προχωρήσει την υπόθεση κατά του Βρετανικού μουσείου.

Καθώς μαζεύει αποδεικτικά στοιχεία για να αποδείξει ότι πλαστογραφήθηκαν έγγραφα για να επιτρέψουν την πώληση των Μαρμάρων στο Βρετανικό κοινοβούλιο το 1816, η Αθήνα του 2011 βρίσκεται σε οικονομική και κοινωνική κρίση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;