Σπυράκια στην πλάτη: 4 πράγματα που χειροτερεύουν την κατάσταση!

back-black-and-white

Τα σπυράκια στην πλάτη και το ντεκολτέ αποτελούν ένα από τα πιο δύσκολα προβλήματα ομορφιάς, που μπορεί να “χτυπήσει” οποιαδήποτε στιγμή. Γεγονός όμως αποτελεί ότι έχει μια αδυναμία στη… ζέστη του καλοκαιριού!

Παρότι η κληρονομικότητα και οι ορμόνες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή τους, υπάρχουν και κάποιες συνήθειες στην καθημερινότητά μας που συχνά πυροδοτούν την αύξησή τους, επιδεινώνοντας την ισχύουσα κατάσταση. Για παράδειγμα, κάθε φορά που μετά τη γυμναστική, μένετε με το ιδρωμένο μπλουζάκι σας, να ξέρετε πως δημιουργείτε τις ιδανικές συνθήκες για τα σπυράκια στην πλάτη! Το ίδιο συμβαίνει και όταν φοράτε πολύ στενά ρούχα, και ακόμα περισσότερο όταν ιδρώνετε φορώντας τα!

Ένας ακόμη λόγος, είναι η ενυδάτωση. Αν χρησιμοποιείτε λάθος κρέμα σώματος για τον τύπο της επιδερμίδας σας, με σύνθεση που “φορτώνει” λιπαρότητα τις επίμαχες ζώνες και δεν αφήνει την επιδερμίδα σας να αναπνέει, τότε έχετε περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσετε σπυράκια στην πλάτη, γι’ αυτό προτιμήστε μια oil free ενυδατική κρέμα σώματος.

Καταληκτικά, αν χρησιμοποιείτε λούφα, καλό είναι να σταματήσετε, γιατί συγκεντρώνει μικρόβια που μπορούν να προκαλέσουν ακμή στην πλάτη, ενώ αν ήδη έχετε κάποια σπυράκια, τα βακτήρια σε συνδυασμό με την έντονη απολέπιση που κάνει η λούφα, χειροτερεύουν την κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;