Captainwise: Η ευχάριστη έκπληξη για όσους αγαπάνε τα ταξίδια!

Το Captainwise δημιουργήθηκε για αυτούς που αγαπάνε τα ταξίδια και τις… εκπλήξεις!

Οι δημιουργοί του Captainwise εμπνεύστηκαν την ιδέα τους από την ίδια τους την επιθυμία να ταξιδέψουν περισσότερο. Όπως οι περισσότεροι από εμάς ανακάλυψαν ότι τα εργαλεία που είχαμε μέχρι στιγμής στα χέρια μας για να κανονίσουμε τα επόμενα ταξίδια μας, ήταν είτε πολύπλοκα, είτε λίγο… προβλέψιμα!

Έτσι λοιπόν δημιούργησαν μία πλατφόρμα πάνω στην απλή ερώτηση: “Έχω τόσα χρήματα, που να ταξιδέψω;”.

Το Captainwise σκανάρει όλο το διαδίκτυο και απαντά σε αυτήν την – φαινομενικά – απλή ερώτηση, με αποτελέσματα που θα σας εκπλήξουν!

Προφανώς μέσα στην τιμή συμπεριλαμβάνονται διαμονές και αεροπορικά εισιτήρια, ενώ σας δίνει και τη δυνατότητα να προσαρμόσετε περαιτέρω τα αποτελέσματα της αναζήτησης στις δικές σας προτιμήσεις. Μπορείτε ακόμα να συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές σε ξενοδοχεία και αεροπορικά για να εξοικονομήσετε όσο γίνεται περισσότερο από το διαθέσιμο budget, με εύκολο και πρακτικό τρόπο!

Τέλος, μην ξεχνάτε πως το Captainwise, είναι πάνω από όλα community. Ένα community που λατρεύει ταξίδια, επομένως μην το σκέφτεσαι μπες στο captainwise.com και μοιράσου τις ταξιδιωτικές εμπειρίες σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;