Δείτε αυτό το άγριο άλογο να πλησιάζει παιδάκι με σύνδρομο Williams

Αυτός ο μικρός Ισραηλινός πάσχει από σύνδρομο Williams και αυτό τo συγκεκριμένο άλογο είναι άγριο, νέο στο στάβλο και δείχνει να μην συμπαθεί τους ανθρώπους.

Ωστόσο, η μητέρα του αγοριού αποφάσισε να το αφήσει να μπει μέσα στο χώρο του άγριου αλόγου και όπως φαίνεται στο βίντεο, το ζώο αντιλαμβάνεται άμεσα ότι αυτό το αγόρι πρέπει να το προστατέψει και το πλησιάζει χωρίς φόβο ενώ επιδιώκει να έρθουν σε επαφή.

Μάλιστα, δεν αργεί η στιγμή οι δυο τους αρχίζουν να δείχνουν την τρυφερότητά τους.

Έτσι, η μητέρα του αγοριού κατέγραψε τη συνάντηση και την δημοσιοποίησε για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με το σύνδρομο Williams.

Πιο συγκεκριμένα, παγκοσμίως γεννιέται ένα παιδί με σύνδρομο Williams ανά 25.000 γεννήσεις και πρόκειται για σύνδρομο που προκαλείται εξαιτίας διαγραφής μέρους του χρωμοσώματος Νο. 7, και του μέρους που φτιάχνει την πρωτεΐνη ελαστίνη.

Η διάγνωση γίνεται με αναγνώριση ιδιαίτερων φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου όπως: μύτη κλείνουσα προς τα πάνω, μάτια σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, πλατιά στοματική κοιλότητα και ελαφρώς φουσκωμένα χείλια.

Μαθαίνουν εύκολα δεξιότητες που έχουν σχέση με παιχνίδια και πρακτικά θέματα, έχουν όμως δυσκολίες στη συγκέντρωση και την οργάνωση μεγάλων δραστηριοτήτων, ενώ έχουν και υπερευαίσθητη ακοή και προβλήματα με το φαγητό και τον ύπνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;