Έκτακτη συνάντηση Λοβέρδου με Πρυτάνεις ΑΕΙ με παρουσία δημοσιογράφων

ΠΡΙΣΜΑ 10/05/2007 ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Έκτακτη συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου και των Πρυτάνεων ΑΕΙ υπό την παρουσία δημοσιογράφων θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 14:00.

ην προκήρυξη αμέσως προς κάλυψη 600 θέσεων διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ, αποφασίστηκε κατά την απογευματινή συνάντηση του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλο, στο Μέγαρο Μαξίμου . Στο διάστημα της προθεσμίας για την αξιολόγηση των υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και υποβάλλουν αιτήσεις για κάλυψη προκηρυγμένων θέσεων, δεν απολύεται   κανείς από όσους βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Εάν  από την αξιολόγηση προκύψουν και νέες θέσεις διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ, αυτές θα καλυφθούν με συμπληρωματική προκήρυξη.

Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με το esos.gr, από το γραφείο του υπουργού Παιδείας, ικανοποιεί τον κ.Λοβέρδο.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη ανακοίνωσε τα εξής:

Α. Προκηρύσσονται αμέσως προς κάλυψη 600 θέσεις διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ.
Όσο διαρκεί η προθεσμία της αξιολόγησης των υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και υποβάλλουν αιτήσεις για κάλυψη προκηρυγμένων θέσεων, δεν απολύεται – σύμφωνα με τη νομοθεσία – κανείς από όσους βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

Β.Στο μεταξύ, τα οργανογράμματα που έχουν υποβάλει τα ΑΕΙ αξιολογούνται από ανεξάρτητο αξιολογητή μέσω της τεχνικής βοήθειας του ΕΣΠΑ.

Γ.Αν από την αξιολόγηση προκύψουν και νέες θέσεις διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ, αυτές θα καλυφθούν με συμπληρωματική προκήρυξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;