Logitech G502 Proteus Core, με αισθητήρα στα 12000 dpi!

 

H Logitech συνεχίζει να ρίχνει μεγάλο βάρος στο θέμα των gaming περιφερειακών, προσφέροντας πρόσφατα στην αγορά το Logitech G502 Proteus Core.

του Παύλου Παπαπαύλου

H νέα προσθήκη στη σειρά G προσαρμόζεται άριστα στα γούστα και τις ανάγκες του απαιτητικού χρήστη, αφού προσφέρει δυνατότητα ανίχνευσης έως και στα 12.000dpi, ενώ υποστηρίζει και εξελιγμένη ρύθμιση στην αναγνώριση επιφάνειας και στο βάρος του.

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως ο gamer μπορεί να το ορίσει να «διαβάζει» το γραφείο του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και προσφέροντάς του έτσι δυνατότητα να αναγνωρίζεται η παραμικρή κίνηση. Μάλιστα, ο αισθητήρας μπορεί να αναγνωρίσει και το πότε σηκώνεται από την επιφάνεια το περιφερειακό και να ορίσει ανάλογα τις εντολές που θα στείλει προς τον υπολογιστή.

Όπως συμβαίνει και σε αρκετά ακόμη ποντίκια της ίδιας εταιρείας, ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει ακόμη περισσότερο το βάρος, χρησιμοποιώντας ειδικά βαρίδια 3 και 6 γραμμαρίων. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να το κάνει να τον «δυσκολεύει» όσο χρειάζεται για να μην ξεφεύγει από την έκταση που θέλει να δώσει στις κινήσεις που κάνει.

Όλα τα παραπάνω έρχονται να συνεργαστούν και με το σχετικό software της Logitech που βοηθάει το χρήστη να κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, έως και να ορίσει τι θα κάνει το κάθε ένα από τα 11 προγραμματιζόμενα πλήκτρα που βρίσκονται στην επιφάνειά του.

Η ροδέλα κύλισης συνεχίζει να έχει διπλή λειτουργία, προσφέροντας ακόμη περισσότερη ακρίβεια στο κλικ και στο scrolling.

To Logitech G502 Proteus Core διατίθενται στα καταστήματα σε προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 79.99€

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;