Στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά η τηλεμαχία με τον Τσίπρα

debate

Συνάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε το πρωί για συζήτηση πρότασης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη διεξαγωγή debate ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και στον Αλέξη Τσίπρα. Στην πρόταση προβλέπεται να διεξαχθούν δύο συζητήσεις, η πρώτη αφορά τις οικονομικές εξελίξεις που άπτονται του νέου μεσοπρόθεσμου και του νέου μνημονίου και η δεύτερη τα εθνικά και ευρωπαϊκά θέματα.

Σίμος Κεδικογλου και Μισέλ Ασημακοπούλου παρέπεμψαν τον Πάνο Σκουρλέτη που μετέφερε το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ στα στελέχη επικοινωνίας της ΝΔ στη διακομματική επιτροπή, η οποία όμως, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Μιχελάκη, έχει ολοκληρώσει το έργο της.

Εν ολίγοις το κυβερνών κόμμα απέρριψε καταρχήν την πρόταση, κι ο μόνος πλέον που θα μπορούσε να την ενεργοποιήσει είναι ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς. Ενδέχεται να το αποφασίσει μόνο αν κρίνει ότι η διαδικασία της τηλεμαχίας θα είχε ως συνέπεια πόλωση που θα ευνοούσε και τις δύο πλευρές έναντι των άλλων πολιτικών δυνάμεων, σκεπτικό που ίσως κρύβεται πίσω κι από την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Α.Μ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;