Ένα γκολ... ζωής από τον Ρονάλντο

64987-144348

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, Κριστιάνο Ρονάλντο, έβαλε ένα “σωτήριο” γκολ για τον μικρό Νταβίντ χωρίς καν να το ξέρει!

Πιο συγκεκριμένα, ο 14χρονος Νταβίντ Πάβλατσικ βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση για τρεις μήνες και ξύπνησε ακούγοντας τον αγαπημένο του Πορτογάλο ποδοσφαιριστή να σκοράρει.

Μάλιστα, ο μικρός τραυματίστηκε σοβαρά τον περασμένο Αύγουστο, όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα και υπέστη πολλαπλά εσωτερικά τραύματα, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα.

Έτσι, οι γονείς του απευθύνθηκαν σε κλινική που ειδικεύεται σε σοβαρά περιστατικά και οι γιατροί πρότειναν ότι θα βοηθούσε αν το παιδί άκουγε καθημερινά διάφορα αγαπημένα του πράγματα.

Για τον Νταβίντ, λοιπόν, ο οποίος λατρεύει το ποδόσφαιρο από τριών χρονών και ειδικότερα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οι γιατροί συνέστησαν να ακούει με ακουστικά αναμεταδόσεις των αγώνων της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Πορτογαλίας.

Η διαδικασία ξεκίνησε και μετά από 3 μήνες ο Πάβλατσικ ξύπνησε ακούγοντας τον Ρονάλντο να σκοράρει για την εθνική Πορτογαλίας στον αγώνα μπαράζ των προκριματικών του Μουντιάλ 2014 με τη Σουηδία.

64987-144351

Η ιστορία δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα της πατρίδας του «Fakt», η οποία ενημέρωσε σχετικά το Ρονάλντο. Ο Νταβίντ Πάβλατσικ μετέβη την περασμένη Τρίτη στη Μαδρίτη με τους γονείς του για να συναντήσει τον ποδοσφαιριστή. Ξεναγήθηκε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», είδε τη Ρεάλ να νικάει τη Ντόρτμουντ με 3-0 στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει και μετά τον αγώνα είχε την ευκαιρία να το συναντήσει από κοντά.

Τέλος, ο Πορτογάλος σταρ αγκάλιασε τον πιτσιρικά, του έδωσε φανέλα με αυτόγραφο, φωτογραφήθηκε μαζί του, ενώ τον κάλεσε με την οικογένειά του να παρακολουθήσουν και τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, εφόσον, βέβαια, προκριθεί η Ρεάλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

16-01-2024

Χαλκιδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;